Cleango 4+

Cleango

Entwickelt für iPad

    • Gratis

Screenshots

Beschreibung

A Cleango app elhozza a nagyvárosi autómosás valódi forradalmát! Felhasználói interjúk és kitöltött kérdőívek ezrei mentén Ti alakítottátok ki, tőletek jött, de mégis nektek készült.

Amit már ismerhetsz:
Környezetbarát, kényelmes és gyors mobil autómosási megoldás minden élethelyzetre. Tedd zsebre az autómosódat és vedd elő ahol és amikor szükséged van rá! Parkolj bárhol a Cleango zónán belül, helyben tisztítjuk autódat, akár kívül-belül. Ha nagytakarítást szeretnél, vagy az autókozmetika élményére vágysz válassz extráink közül, melyek garantáltan kihozzák a maximumot kedvencedből! Neked nincs más dolgod, mint pár kattintással kiválasztani mikor és hova menjünk, a többit pedig bízd ránk! Garantáljuk, hogy mikor újra látod, ragyogó és illatos autód élménye valódi boldogsággal tölt majd el!

Ami új:
A megszokott élmény mellett világújdonságként bemutatkozik egy személyre szabott, a Te saját életritmusodhoz alakított rendszeres autómosó szolgáltatás, a Clean Club is, amely nem csak kényelmesebb de olcsóbb mint a hagyományos Cleangozás.

Spórolj időt, pénzt és energiát!
Nem csak, hogy kényelmesebb de olcsóbb is! Minden clubos mosás kedvezményes, akár 25% megtakarítás is elérhető a hagyományos foglaláshoz képest. Állítsd be egyszer, és felejtsd el a megrendeléssel járó macerát.

Zéró elköteleződés, maximális tisztaság, soha többé időpont vadászat!
Állítsd be a kívánt rendszerességet, határozd meg Te a rendszeres időpontot és elköteleződés nélkül biztosított állandó autómosásod. Le se kell mondanod ha épp nem alkalmas számodra a tisztítás, mert a mosás időpontja előtt időben rákérdezünk, hogy jöhetünk-e. A helyed megvan, de a szabadságod is megmarad.

Cleango - Mindig tiszta autó!

Neuheiten

Version 3.9

A zene már nem áll le az app elindításánál, igazítottunk a rugalmas időpontok megjelenésén, a kuponok validálásán és más kisebb hibákat orvosoltunk.

App-Datenschutz

Der Entwickler, Cleango, hat darauf hingewiesen, dass die Datenschutzrichtlinien der App den unten stehenden Umgang mit Daten einschließen können. Weitere Informationen findest du in den Datenschutzrichtlinien des Entwicklers.

Mit dir verknüpfte Daten

Die folgenden Daten werden möglicherweise erfasst und mit deiner Identität verknüpft:

  • Kontakt­informa­tionen

Nicht mit dir verknüpfte Daten

Die folgenden Daten werden zwar möglicherweise erfasst, aber nicht mit deiner Identität verknüpft:

  • Standort
  • Kontakt­informa­tionen

Die Datenschutzpraktiken können zum Beispiel je nach den von dir verwendeten Funktionen oder deinem Alter variieren. Weitere Infos

Support

  • Wallet

    Bewahre all deine Tickets, Karten und vieles mehr an einem zentralen Ort auf.

Das gefällt dir vielleicht auch

CleenUp
Lifestyle
Bubbles Mosoda
Lifestyle
Aréna
Lifestyle
NGBS iCON
Lifestyle
Say Yes
Lifestyle
Miluklub
Lifestyle