Screenshots

Beschreibung

De Voorleeshoek is een digitaal hoekje op de tablet, telefoon of computer waar kinderen van 0-10 jaar voorleesfilmpjes bekijken en even heerlijk wegdromen. De filmpjes zijn een combinatie van spannende verhalen, leuke prenten en mooie muziek. De Voorleeshoek is een ideaal hulpmiddel om elke dag 15 minuten bezig te zijn met (voor)lezen. Er is een ruim aanbod met boeken, want de catalogus wordt elke week aangevuld met vier nieuwe voorleesfilmpjes.

5 redenen om een abonnement af te sluiten op De Voorleeshoek:

1. Elke dag 15 minuten (voor)lezen
Het is belangrijk om elke dag voor te lezen of zelf te lezen. Het is goed voor de taalontwikkeling, woordenschat en het taalgevoel. Hoe eerder je begint met voorlezen, des te beter het is.

2. Nieuwe boeken ontdekken
De Voorleeshoek plaatst elke week vier nieuwe voorleesfilmpjes. Dit betekent dat er 200 filmpjes per jaar bij komen. In De Voorleeshoek heb je altijd een rijk gevulde boekenkast. Zo zijn er bijvoorbeeld spannende, avontuurlijke en informatieve boeken. Daarmee is het ook ideaal voor Nederlanders in het buitenland. Op deze manier ontdek je altijd nieuwe verhalen.

3. Leesplezier
Soms kan je moeite hebben met nieuwe boeken... De Voorleeshoek kan je hiermee helpen. Voor de leeftijdscategorie '7-10 jaar' staan er verschillende boeken online met de eerste paar hoofdstukken. De filmpjes kunnen helpen om jou nieuwsgierig te maken naar de rest van het boek... Zo brengen we het leesplezier weer terug!

4. Geen tijd/ voorleesproblemen
Het kan zijn dat jij nog moeite hebt met de Nederlandse taal, dyslectisch bent, niet goed bij stem bent of soms gewoon krap zit in de tijd. Toch wil je wel graag dat er voorgelezen wordt. De Voorleeshoek is een goede oplossing. Jij kan je klusjes afmaken en de kinderen genieten van een voorleesverhaal in De Voorleeshoek. Je kan er natuurlijk ook altijd bij komen zitten en samen de voorleesfilmpjes bekijken.

5. Thema
De Voorleeshoek werkt met thema's. Zo zijn de voorleesfilmpjes ook goed in te zetten in het onderwijs op de basisschool of op het kinderdagverblijf. Denk bijvoorbeeld aan het thema ’school'. Zo heeft De Voorleeshoek het informatieve boek 'De juf’, het boek ‘Bij Kas in de klas’ dat handig is voor de eerste schooldag van kinderen en ‘Mia en de bibliotheekhond’. Dit boek helpt kinderen die moeite hebben met lezen.

Neuheiten

Version 1.2

Bug fixes and performance improvements.

App-Datenschutz

Der Entwickler, EuMediaNet bv, hat Apple keine Details über die eigenen Datenschutzrichtlinien und den Umgang mit Daten bereitgestellt. Weitere Informationen findest du in den Datenschutzrichtlinien des Entwicklers.

Keine Details angegeben

Der Entwickler muss bei der Übermittlung seiner nächsten App-Aktualisierung Angaben zum Datenschutz machen.

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Mehr von diesem Entwickler

Das gefällt dir vielleicht auch