Screenshots

Beschreibung

Chef, ansvarig eller specialist? Liten, mellan eller stor organisation? Offentlig eller privat sektor? Alla har de en sak gemensamt: Draftit. Vi hjälper ansvariga inom så skilda områden som HR, Ledarskapsutveckling, Lön, Personuppgiftshantering och Skola att ligga steget före.

Våra produkter är anpassade så att din organisation ska kunna växa med dem. En produkt är aldrig för komplex, eller för enkel. En grundläggande Draftit-produkt fungerar som en webbaserad informationsbank som du loggar in i.

Lösningen kan skalas upp med mer innehåll och kringtjänster i takt med att dina behov utvecklas. Vissa av produkterna kan du få redaktörsåtkomst till så att du kan kombinera innehållet med eget material.

Många trogna Draftit-kunder började med en grundprodukt för att sedan utveckla den till en skräddarsydd lösning anpassad med deras grafiska profil. Oavsett var du befinner dig, så finns vi med dig i alla etapper.

Med oss kan du vara säker på att du alltid får de senaste nyheterna om din omvärld, tätt åtföljda av vägledande material och inspirerande innehåll. Juridik med oss är okomplicerad. Det ska vara lätt att göra rätt.

Neuheiten

Version 2.0

Ny version av appen som ska fungera bättre på alla telefoner!

App-Datenschutz

Der Entwickler, Draftit AB, hat Apple keine Details über die eigenen Datenschutzrichtlinien und den Umgang mit Daten bereitgestellt. Weitere Informationen findest du in den Datenschutzrichtlinien des Entwicklers.

Keine Details angegeben

Der Entwickler muss bei der Übermittlung seiner nächsten App-Aktualisierung Angaben zum Datenschutz machen.

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Das gefällt dir vielleicht auch