Screenshots

Beschreibung

Gratis toegangscontrole App van Eventgoose.
Lange wachtrijen behoren nu tot het verleden!

Eventgoose stelt evenementenorganisaties in staat om de toegangscontrole op een professionele en uitermate veilige wijze zelf te verzorgen. De Eventgoose ScanApp maakt zelf scannen nu wel erg makkelijk. Middels de ingebouwde camera, of een gekoppelde bluetooth laser-scanner, kunnen barcodes en QR-codes vanaf papier, maar ook vanaf beeldschermen supersnel gescand worden. De duidelijk feedback die direct zichtbaar wordt, geeft de controleur alle benodigde informatie voor een vlekkeloze en waterdichte toegangscontrole.

Check voor meer info:
https://www.eventgoose.com

Neuheiten

Version 0.2.7

We zijn voortdurend bezig om de Eventgoose ScanApp nóg beter te maken en brengen daarom met enige regelmaat updates uit. Wij adviseren onze klanten om te allen tijde de laatste versie van onze ScanApp te gebruiken. U doet er dus verstandig aan om de Eventgoose ScanApp automatisch te laten updaten. Dit is mogelijk via: Instellingen › iTunes Store en App Store › Schakel hier 'App-updates' in bij Automatische downloads.

App-Datenschutz

Der Entwickler (iBranding B.V.) hat Apple keine Details über seine Datenschutzpraktiken und seinen Umgang mit Daten zur Verfügung gestellt. Weitere Infos findest du in der Datenschutzrichtlinie des Entwicklers.

Keine Details angegeben

Der Entwickler muss bei der Übermittlung seiner nächsten App-Aktualisierung Angaben zum Datenschutz machen.

Informationen

Anbieter
iBranding B.V.
Größe
15.9 MB
Kategorie
Wirtschaft
Kompatibilität

Erfordert iOS 10.0 oder neuer. Kompatibel mit iPhone, iPad und iPod touch.

Sprachen

Englisch

Alter
4+
Copyright
Preis
Gratis

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Mehr von diesem Entwickler

Das gefällt dir vielleicht auch