Screenshots

Beschreibung

Blijf op de hoogte van de agenda en het nieuws van de Hanzehogeschool Groningen met de Hanze-app! De Hanzehogeschool Groningen is de oudste multisectorale hogeschool van Nederland. In 2013 viert zij haar 215-jarig bestaan. Met vestigingen in Groningen, Assen, Leeuwarden en Amsterdam telt de hogeschool circa 25.000 studenten en 2.700 personeelsleden.

Volgens "Beste studies 2014" van Elsevier is de Hanzehogeschool wederom de beste hogeschool van het Noorden, daar zijn we trots op! Het onderwijsaanbod van de Hanzehogeschool Groningen omvat:
* ruim 70 bacheloropleidingen.
* 8 programma's voor Associate degrees.
* 17 masteropleidingen.
* Nederlands-, Duits- en Engelstalige opleidingen.
Jaarlijks maken zo'n 1.500 cursisten uit het bedrijfsleven gebruik van het contractonderwijs bij Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven, de zakelijke dienstverlener van de hogeschool.

Speerpunten
De Hanzehogeschool Groningen focust op de zwaartepunten Energie en Healthy Ageing en sluit daarmee aan bij de strategische thema’s van Noord-Nederland. De hogeschool werkt op deze onderwerpen nauw samen met organisaties, overheden en andere kennisinstellingen in de regio. Daarnaast richt de hogeschool zich bij zowel onderwijs als praktijkgericht onderzoek sterk op ondernemerschap en het op peil brengen en houden van kennis bij het bedrijfsleven en werkenden in het noorden. Het ontwikkelen van talent krijgt daarbij steeds meer aandacht.

share your talent. move the world.
Jouw talenten vormen de basis voor jouw succes en groei. Bij de Hanzehogeschool Groningen dagen we je uit om deze talenten volop in te zetten. Om zo het maximale uit jezelf te halen. Zodat je je huidige talenten kunt laten groeien. En je nieuwe en onverwachte talenten bij jezelf kunt ontdekken.
Met 'Share your talent. Move the world.' gaan we verder dan talentontwikkeling alleen. Onze hogeschool kent een rijke geschiedenis. Daarin speelt het leveren van een bijdrage aan de maatschappij een belangrijke rol. De wereld verder helpen, dát is ons talent! We zijn er trots op dat onze medewerkers en studenten hun talent inzetten voor een betere wereld.

Neuheiten

Version 0.1.1

Deze app is door Apple bijgewerkt voor gebruik van het nieuwste ondertekeningscertificaat van Apple.

Nieuws en agenda worden vanaf de nieuwe website geladen

Bewertungen und Rezensionen

2.0 von 5
1 Bewertung

1 Bewertung

App-Datenschutz

Der Entwickler (Hanzehogeschool Groningen) hat Apple keine Details über seine Datenschutzpraktiken und seinen Umgang mit Daten zur Verfügung gestellt.

Keine Details angegeben

Der Entwickler muss bei der Übermittlung seiner nächsten App-Aktualisierung Angaben zum Datenschutz machen.

Informationen

Anbieter
Hanzehogeschool Groningen
Größe
3 MB
Kategorie
Bildung
Kompatibilität

Erfordert iOS 6.0 oder neuer. Kompatibel mit iPhone, iPad und iPod touch.

Sprachen

Deutsch, Englisch

Alter
4+
Copyright
Preis
Gratis

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Mehr von diesem Entwickler

Das gefällt dir vielleicht auch