iPhone-Screenshots

Beschreibung

Het Klimaatpad is ontwikkeld door 5 natuurgidsen van IVN Oisterwijk. Het was hun eindproject voor de natuurgidsencursus.

Wanneer U kiest voor “Kaart”, krijgt U een kaartje in Maps met daarin alle klimaatpunten. Deze klimaatpunten zijn gekoppeld aan een beperkt gebied binnen het Wandelroutenetwerk Het Groene Woud. De meeste punten zijn in een ruime cirkel rondom het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Oisterwijk te vinden.

U ontvangt tijdens het wandelen in dit gebied, een signaal wanneer U een klimaatpunt nadert. U vindt bij dat klimaatpunt op Uw smartphone informatie over hoe het klimaat van invloed is op de natuur in dat gebied. Het signaal wordt gegeven binnen een straal van 50 meter van het klimaatpunt.

Wanneer U kiest voor “Quiz, worden 10 vragen gesteld, waarin U Uw kennis over klimaatverandering kunt testen. U kunt de quiz op ieder moment starten en zo vaak opnieuw doen als U maar wilt.

Meer informatie over de totstandkoming van de App kunt U vinden op onze website www.klimaatpad.nl. Vragen en opmerkingen kunt U kwijt via info@klimaatpad.nl.

Wij wensen U een prettige wandeling toe!

Neuheiten

Version 1.0.1

Wijzigingen voor iOS 12

Informationen

Anbieter
Taknuti
Größe
2.6 MB
Kategorie
Bildung
Kompatibilität

Erfordert iOS 8.0 oder neuer. Kompatibel mit iPhone, iPad und iPod touch.

Sprachen

Niederländisch

Alter
4+
Copyright
Preis
Gratis

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Mehr von diesem Entwickler

Das gefällt dir vielleicht auch