Screenshots

Description

Lirshmëri për fëmijët, Siguri për prindërit!
Qëndroni në kontakt me fëmijën tuaj në çdo moment. Telefononi dhe dëgjoni mesazhet zanore që ju dërgon ora si dhe shikoni ku ndodhet fëmija juaj.
Tani me orën MyKid është e thjeshtë.

Karakteristikat e Orës MyKid
Me orën MyKid ju:
• Kryeni telefonata
• Kontrolloni vendndodhjen e fëmijës tuaj në çdo moment
• Përcaktoni zonat e sigurisë për fëmijën tuaj
• Krijoni një listë me kontakte të cilët mund të kontaktojnë fëmijën tuaj dhe anasjelltas
• Kontrolloni shpejtësinë dhe numrin e hapave të fëmijës

Karakteristika të tjera për orën MyKid
Vetëm me një shtypje të butonit me numër 1, ora do të kontaktojë menjëherë me numrin primar që është rregjistruar në aplikacionin MyKid Watch në telefon.
MyKid mund të:
• Kufizohet nga ju. Ju mund të vendosni se kush mund ta telefonojë fëmijën tuaj dhe kë mund të kontaktojë fëmija juaj
• Marrë telefonata ose mund t’ju marrë ju në telefon
• Marrë mesazhe tekst. Gjithashtu mund të regjistrojë dhe dërgojë mesazhe zanore tek ju, të cilat ju informojnë se çfarë po ndodh përreth fëmijës tuaj.
• Memorizojë deri në 5 numra telefoni të cilët fëmija juaj mund të telefonojë.
• T’ju informojë menjëherë nëse fëmija juaj e heq ose e vendos orën në dorë.
• T’ju informojë nëse fëmija juaj fjeti mirë.
• Kujdeset për shëndetin e fëmijës tuaj dhe ju jep informacion vital se sa kalori ka harxhuar fëmija juaj në ditë.
• Memorizojë deri në tre alarme. Alarmet mund të përdoren për të zgjuar fëmijën tuaj në mëngjes ose për të kujtuar që është koha për t’u kthyer në shtëpi.

Duke përdorur aplikacionin MyKid Watch në telefonin tuaj iOS, ju mund të ndryshoni të gjitha specifikat dhe parametrat e orës.

-------------------------------------------------------

Keep track of your child with this special watch.

• Tracking function: You can check the exact location of your child anytime and also browse the entire location history for several years behind.
• Footprints function: You can set two safe zones in which you know that your child is secured. In addition you can add speed limit. Thus you will be notified if your child leaves the safety zone and/or if it is moving too fast.
• Intercom function: You can send voice and text messages to your child.
• Health function: This function counts the steps of your child and based on standard measures, brings back full information for the number of steps, passed meters and burned calories during the day.
• Alarm function: You can set up to 3 alarms.

Other functions:
Whitelist;
Phonebook;
Do Not Disturb Mode;
Low Power Mode;
SOS Numbers;
Speed Dial;
Push Notifications;
SMS Notifications;
Email Notifications;
Rewards;
Removed from wrist Mode;
Volume Control;
Encrypted data;
Cloud support;

What’s New

Version 1.2.6

Better user experience with iOS 13.
Thank you for your feedback!

Information

Provider
Allterco Robotics EOOD
Size
23 MB
Category
Lifestyle
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Albanian

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like