Screenshots

Beschreibung

DETTE ER NYBY
Nyby er et digitalt verktøy som kobler ressurser og behov i samfunnet vårt. Nyby gjør det enkelt å be om hjelp, og enkelt å bidra. For alle. Nyby kobler mennesker.

Nyby er en app, men vi liker å tenke på det som en ny måte å organisere velferdssamfunnet på. I Nyby kan offentlige, ideelle, frivillige og private organisasjoner, jobbe side om side med pårørende og naboer.

SLIK VIRKER DET
Nyby er bygget opp rundt grupper. Du kan for eksempel bli med gjennom at du er medlem i en frivillighetssentral, sogner til en hjemmetjeneste eller er ansatt i en avdeling som bruker Nyby.

I Nyby får du tilgang til en personlig meny av kanaler som du kan legge forespørsler i, og du får se en oversikt over hva din gruppeleder har godkjent deg for å kunne bidra med.

Slik kan du på en enkel og trygg måte for eksempel legge ut en forespørsel om at noen kan gå et ærend, eller følge til legen, eller du kan selv bidra med språktrening eller hjelp til å bruke datamaskinen. Alt ordnes ved hjelp av appens meldingstjeneste og avtalefunksjon. Og, lurer du på noe er din gruppeleder tilgjengelig bare ett klikk unna.

Klar for å flytte inn i Nyby? Velkommen til den nye landsbyen.

Neuheiten

Version 1.3.2550

- Flere feilrettinger og ytelsesforbedringer

App-Datenschutz

Der Entwickler, NYBY AS, hat darauf hingewiesen, dass die Datenschutzrichtlinien der App den unten stehenden Umgang mit Daten einschließen können. Weitere Informationen findest du in den Datenschutzrichtlinien des Entwicklers.

Mit dir verknüpfte Daten

Die folgenden Daten werden möglicherweise erfasst und mit deiner Identität verknüpft:

  • Kontakt­informa­tionen
  • Benutzer­inhalte
  • Kennungen
  • Nutzungs­daten
  • Diagnose

Die Datenschutzpraktiken können zum Beispiel je nach den von dir verwendeten Funktionen oder deinem Alter variieren. Weitere Infos

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Das gefällt dir vielleicht auch

Soziale Netze
Soziale Netze
Soziale Netze
Soziale Netze
Soziale Netze
Soziale Netze