Nyby 4+

NYBY AS

    • Gratis

Screenshots

Beschreibung

Dette er Nyby

Nyby er en digital plattform som knytter mennesker sammen der du bor, på en trygg og enkel måte. Alle som har lyst til å være aktive i nabolaget ved å bli med på arrangementer, eller kanskje hjelpe til med noe eller få hjelp selv, kan finne grupper som passer for seg.

Det spesielle med Nyby-grupper er at de er opprettet av kommunen eller frivillige organisasjoner for å skape et bedre tilbud til innbyggerne. Ofte er det også mange samarbeidspartnere i en gruppe slik at du får et bredere samlet tilbud i gruppen enn de kan tilby hver for seg.

Gruppene drives av ansvarlige ledere. Derfor vil alt innhold være oppdatert og relevant, og det er trygt å engasjere seg. Du kan alltid kontakte gruppelederen om du lurer på noe.

Er du klar for å flytte inn i Nyby? Velkommen til den nye landsbyen. Bli med!

Neuheiten

Version 2.0.38

- Feilrettinger og ytelsesforbedringer

App-Datenschutz

Der Entwickler, NYBY AS, hat darauf hingewiesen, dass die Datenschutzrichtlinien der App den unten stehenden Umgang mit Daten einschließen können. Weitere Informationen findest du in den Datenschutzrichtlinien des Entwicklers.

Mit dir verknüpfte Daten

Die folgenden Daten werden möglicherweise erfasst und mit deiner Identität verknüpft:

  • Kontakt­informa­tionen
  • Benutzer­inhalte
  • Kennungen
  • Nutzungs­daten
  • Diagnose

Die Datenschutzpraktiken können zum Beispiel je nach den von dir verwendeten Funktionen oder deinem Alter variieren. Weitere Infos

Das gefällt dir vielleicht auch

Turvenn
Soziale Netze
Tutti
Soziale Netze
Rubic Connect
Soziale Netze
Venn: Chat & Make New Friends
Soziale Netze
Rotary Norway
Soziale Netze
Speedfriending
Soziale Netze