Screenshots

Beschreibung

Welkom op de App van de Parkschool

De Parkschool is een grote openbare basisschool in het centrum van de mooie Drentse vestingstad Coevorden.

Op dit moment gaan er 330 kinderen naar onze school. Ze worden begeleid door een enthousiast onderwijsteam van 25 personeelsleden.


Prestatie met passie en plezier zijn belangrijke ingrediënten van onze school. We hebben hoge verwachtingen van onze kinderen en ze worden dan ook met passie uitgedaagd door onze groepsleerkrachten.

Daarnaast zijn we ons bewust van de verschillen tussen kinderen maar leveren we heel graag, op een plezierige wijze, onze bijdrage aan de verdere ontwikkeling van al onze kinderen.

De Parkschool staat van oudsher bekend als een ‘traditionele’ basisschool met veel aandacht voor de basisvaardigheden lezen, taal, rekenen. Daarnaast leggen wij nadruk op echte kennisvakken als aardrijkskunde, geschiedenis en natuuronderwijs.

Tegelijk is de Parkschool vernieuwend en continu in beweging. Als het bijdraagt aan de kwaliteit van ons onderwijs dan gaan traditie en vernieuwing op de Parkschool hand in hand.

Neuheiten

Version 1.5

- Blijf op de hoogte van alle nieuws
- Bekijk onze fotoalbum
- U kunt uw kind ziek melden via de App
- Verstuur ons leuke foto's
- Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Informationen

Anbieter
Hagop Abrahamyan
Größe
33.9 MB
Kategorie
Bildung
Kompatibilität

Erfordert iOS 8.0 oder neuer. Kompatibel mit iPhone, iPad und iPod touch.

Sprachen

Deutsch, Arabisch, Aserbaidschanisch, Dänisch, Englisch, Finnisch, Französisch, Griechisch, Hebräisch, Indonesisch, Italienisch, Japanisch, Katalanisch, Koreanisch, Niederländisch, Norwegisch (Bokmål), Norwegisch (Nynorsk), Polnisch, Portugiesisch, Rumänisch, Russisch, Schwedisch, Slowakisch, Spanisch, Tradit. Chinesisch, Tschechisch, Türkisch, Ukrainisch, Ungarisch, Vereinf. Chinesisch, Vietnamesisch

Alter
4+
Copyright
Preis
Gratis

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Mehr von diesem Entwickler

Das gefällt dir vielleicht auch