Screenshots

Beschreibung

Ben jij zwanger? Wat een spannende tijd! Je zal worden overspoeld met diverse adviezen en tal van informatie. Duizelt het je al? In de gratis Prénatal app vind je antwoorden op veel van je vragen. In de app vind je onder andere een zwangerschapskalender, een handige baby uitzetlijst én ontvang je pushnotificaties met daarin aanbiedingen en tips.

Dankzij de zwangerschapskalender ontvang je iedere week relevante informatie en interessante blogartikelen over je zwangerschap. Je kunt hierin de ontwikkeling en groei van je kleintje volgen; is hij of zij nu zo groot als een tomaat of meloen? Met de aftelklok kun je zien hoeveel weken, uren en dagen het nog duurt tot je uitgerekende datum.

Bij een zwangerschap, bevalling en de kraamtijd komt veel kijken. Nu je zwanger bent wil je alles op tijd geregeld hebben. Daarom hebben we een uitzetlijst voor je samengesteld van waaruit je gemakkelijk kunt shoppen en waar je kunt aanvinken wat je al in huis hebt. Handig toch?

En ben je bevallen? Ook dan hebben we relevante informatie voor je! In onze babykalender vind je namelijk nóg meer informatie over de ontwikkeling van je kleintje(s).

Tot slot; in de app vind je altijd onze aanbiedingen en vind je dankzij onze store locator altijd een Prénatal winkel bij jou in de buurt. Geen tijd om naar een van onze winkels te komen? Thuis op de bank shop je via www.prenatal.nl de spulletjes die jij nodig hebt. Wil je contact met ons? Je vindt alle manieren waarop je ons kunt bereiken onder één knop in de app.

Nieuwe functies

Tijd voor een update, dit keer met een aantal wijzigingen voor een betere gebruikservaring! Je kunt na de update eenvoudig een persoonlijk profiel maken zodat je gegevens opgeslagen blijven. Met ditzelfde account kun je vervolgens ook inloggen in onze webshop. Heb je al een webshop account? Ook dan kun je met ditzelfde account inloggen in onze app. Dat is nog eens handig!

Veel plezier!

Neuheiten

Version 1.0.2

- Bugfixes

Bewertungen und Rezensionen

1.0 von 5
1 Bewertung

1 Bewertung

AmandaorMandy ,

Kan me niet aanmelden

Wat ik ook doe ik krijg het niet voor elkaar om me aan te melden. De app crasht zodra ik een account aanmaak. Heb er dan weinig aan.

Informationen

Anbieter
Prenatal Moeder en Kind B.V.
Größe
59.3 MB
Kategorie
Unterhaltung
Kompatibilität

Erfordert iOS 11.0 oder neuer. Kompatibel mit iPhone, iPad und iPod touch.

Sprachen

Englisch

Alter
4+
Copyright
Preis
Gratis

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Das gefällt dir vielleicht auch