Screenshots

Beschreibung

Reclamefolder.nl is het grootste online voordeelplatform van Nederland voor slimme shoppers die graag besparen. Hier vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van al je favoriete winkels. Snel, makkelijk, altijd up-to-date en ook nog lokaal. Bijna 2 miljoen slimme shoppers gebruiken dit voordeelplatform, waar maandelijks 50.000 aanbiedingen op staan van 200 winkels, op maat voor jou.

- Typ in de zoekbalk in wat je zoekt en vind snel en gemakkelijk je favoriete aanbiedingen. Je doorzoekt hiermee in één keer alle folders van alle winkels.
- Geef aan welke winkels jouw favoriet zijn door op het hartje te tikken. Vervolgens vind je bij het tabje Favorieten de folders van je favoriete winkels bij elkaar. Als je zin hebt in meer inspiratie kun je altijd naar het overzicht van álle folders bij elkaar. Of je bekijkt aanbiedingen per categorie, zoals supermarkten, drogisterijen, warenhuizen, woonwinkels, bouwmarkten, etc. Wat je maar wil.
- Boodschappenlijstje: Verzamel de aanbiedingen die je van plan bent te kopen in je lijstje. Je kunt er ook meerdere maken, bijvoorbeeld een voor supermarktboodschappen, een voor woonwinkelboodschappen, of een plek met een groepje winkels waar je vaak komt.
- En deel je boodschappenlijstje met degene die de boodschappen gaat halen!
- Deel aanbiedingen: Zie je iets waarvan je weet dat een vriendin ernaar op zoek is, tik op de deelknop en deel hem via o.a. whatsapp.
- Scan al je klantenkaarten in, zodat je nooit meer met een te volle portemonnee op pad hoeft.
- Dichtbij: Stel je postcode in en vind alle aanbiedingen bij jou in de buurt. Ga je op vakantie in eigen land, vul dan de postcode in van die plek en je ziet de folders van de winkels dichtbij.
- Tap op het meldingicoontje rechtsbovenin bij een folder en krijg voortaan een melding als de nieuwe folder van die winkel klaar staat.
- We hebben regelmatig leuke winacties en we communiceren winkelnieuws, bespaartips, inspiratie en speciale aanbiedingen. Als je hier een seintje voor wil kun je dit bij Meldingen instellen.

We zijn dagelijks bezig met optimaliseren van onze app zodat jij nog sneller en makkelijker aanbiedingen kunt vinden en bewaren. Voor tips of feedback, graag mailen naar klantenservice@reclamefolder.nl.

Deze app is een initiatief van Reclamefolder.nl, al meer dan 10 jaar het grootste online voordeelplatform van Nederland.

Neuheiten

Version 6.0.0

Nieuw in deze app
- Snelle navigatie naar folders bij jou in de buurt
- Betere zoomfunctie.
- De top drie nieuwsartikelen met bespaartips en inspiratie zijn onder het kopje Ontdek te lezen.
- Geef je mening over de aanbiedingen en folders door middel van de duimpjes
- En dat alles in een iets andere kleur.
We hopen dat je er blij mee bent. Laat het ons weten.

Bewertungen und Rezensionen

4.7 von 5
123 Bewertungen

123 Bewertungen

HeinzBecker.. ,

No Deen ??

👀

Informationen

Anbieter
Online Retail Service BV
Größe
94.1 MB
Kategorie
Shopping
Kompatibilität

Erfordert iOS 10.0 oder neuer. Kompatibel mit iPhone, iPad und iPod touch.

Sprachen

Englisch

Alter
4+
Copyright
Preis
Gratis

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Mehr von diesem Entwickler

Das gefällt dir vielleicht auch