Tip Lejre 4+

Lejre Kommune

Entwickelt für iPad

    • Gratis

Screenshots

Beschreibung

Du opretter et tip ved først at trykke ”Opret tip” på startskærmen.

Du skal herefter flytte dråben til den rigtige position, hvis denne ikke er helt korrekt. Når du har gjort dette, godkender du placeringen.

Vælg derefter ”Problemet”, så Lejre Kommune informeres om, hvem der skal have tippet

**

Nogle problemer kræver, at der tilføjes billede og kontaktoplysninger, inden de kan sendes ind. Hvis dette er tilfældet, er dette markeret med *. Tryk på + for at tilføje billede®. Når du har taget billedet, kan du redigere og slette det.

**

Inden du sender ind, kan du indtaste dine kontaktoplysninger, som navn, e-mail og telefonnummer.

Du har mulighed for at følge med i status på dine tips. Vælg ”Mine tips” i menuen, hvorfra du kan se dine indberettede tips, status og eventuelle bemærkninger fra Lejre Kommune.

Brugsbetingelser:

Når du bruger Tip Lejre, er du ansvarlig for, at ophavslovgivning, injurielovgivning og anden gældende lovgivning overholdes ved indsendelse af dine tip blandt andet i forbindelse med vedhæftede fotodokumentation.

Du er ligeledes ansvarlig for, at brugen af appen fra din mobile enhed er i overensstemmelse med god skik for brug ad SMS/MMS og ikke er hverken stødende eller blufærdighedskrænkende.

Du accepterer yderligere, at dine tip deles med Lejre Kommune.

Vælger du at opgive personoplysninger og sende disse med dit tip, accepterer du, at disse data opbevares hos Soft Design A/S.

**

De indtastede personoplysninger bliver derudover ikke delt med tredjepart, tredjelande eller internationale organisationer.

Informationerne anvendes udelukkende for at kunne rette henvendelse til dig, i tilfælde af spørgsmål omkring de indberettede forhold, samt eventuelle service-information til dig omkring henvendelsen og dens forløb.

De indtastede kontaktinformationer kan til enhver tid slettes af brugeren af appen, imens indberettede tip kan fortsætte sit forløb med de tidligere indtastede informationer

App-Datenschutz

Der Entwickler, Lejre Kommune, hat Apple keine Details über die eigenen Datenschutzrichtlinien und den Umgang mit Daten bereitgestellt. Weitere Informationen findest du in den Datenschutzrichtlinien des Entwicklers.

Keine Details angegeben

Der Entwickler muss bei der Übermittlung seiner nächsten App-Aktualisierung Angaben zum Datenschutz machen.

Das gefällt dir vielleicht auch

Dienst­programme
Dienst­programme
Dienst­programme
Dienst­programme
Dienst­programme
Dienst­programme