ZeroPhobia - Vliegangst 12+

Jean-Louis van Gelder

    • 10,99 €

iPhone-Screenshots

Beschreibung

Wat is ZeroPhobia Vliegangst?

ZeroPhobia helpt mensen hun vliegangst te overwinnen. ZeroPhobia is ontwikkeld door een team psychologen van de Vrije Universiteit Amsterdam en gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Het enige wat je nodig hebt is je smartphone, een simpele VR bril, wat tijd, en een beetje toewijding. Het is ons doel om effectieve behandeling simpel, toegankelijk en betaalbaar te maken.

Wat je krijgt

ZeroPhobia is een complete behandeling om je vliegangst te overwinnen. Zes modules geven je inzicht in de achtergrond van je vliegangst (psycho-educatie), hoe je ermee om gaat, doelen stellen, door moeilijke momenten komen, omgaan met negatieve gedachten, en oefenen met uitdagende situaties. Naast de modules zijn er zeven virtual reality levels waarmee je kunt oefenen met inchecken, wachten op je vlucht, opstijgen, landen, en turbulentie. Tara, ZeroPhobia’s virtuele therapeut, helpt je door het hele programma.

Voor wie?

ZeroPhobia is bedoeld voor iedereen die last heeft van vliegangst en er iets aan wilt doen. Je kunt ZeroPhobia zelf volgen, in je eigen tijd en in je eigen omgeving. Je hoeft er dus niet de deur voor uit.

Onderzoek en wetenschappelijke achtergrond

ZeroPhobia is gebaseerd op Cognitieve Gedragstherapie (CGT). Dit type therapie is zeer effectief voor het behandelen van angsten zoals vliegangst. De effectiviteit van ZeroPhobia is recentelijk getest door een team psychologen van de Vrije Universiteit Amsterdam in een gerandomiseerde klinische trial (RCT). Meer informatie over dit onderzoek en de evidence-based benadering van ZeroPhobia vind je op onze website (https://www.zerophobia.app/science/).

Medische Disclaimer

ZeroPhobia is bedoeld om te informeren en om vaardigheden te verbeteren. ZeroPhobia is niet bedoeld ter vervanging van professionele hulpverlening of medische behandeling. Heeft u meer hulp nodig dan dit programma kan bieden? Neem dan contact op met uw huisarts of een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in uw regio.

Raadpleeg altijd een arts of een professioneel hulpverlener als u vragen heeft over uw gezondheid of een medische aandoening alvorens ZeroPhobia te gebruiken. ZeroPhobia is niet geschikt voor diagnostische doeleinden. Voor een diagnose dient u contact op te nemen met een daartoe bevoegde hulpverlener of instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Raadpleeg uw huisarts of behandelaar voordat u ZeroPhobia gebruikt indien u last heeft van hartproblemen, een stemmingsstoornis, of epilepsie, of een psychiatrische of neurologische aandoening heeft.

Neuheiten

Version 1.2

Verbeteringen aan VR

App-Datenschutz

Der Entwickler, Jean-Louis van Gelder, hat darauf hingewiesen, dass die Datenschutzrichtlinien der App den unten stehenden Umgang mit Daten einschließen können. Weitere Informationen findest du in den Datenschutzrichtlinien des Entwicklers.

Keine Daten erfasst

Der Entwickler erfasst keine Daten von dieser App.

Die Datenschutzpraktiken können zum Beispiel je nach den von dir verwendeten Funktionen oder deinem Alter variieren. Weitere Infos

Support

  • Familienfreigabe

    Bis zu sechs Familienmitglieder können diese App bei aktivierter Familienfreigabe nutzen.

Mehr von diesem Entwickler

Das gefällt dir vielleicht auch

Gesundheit und Fitness
Gesundheit und Fitness
Gesundheit und Fitness
Gesundheit und Fitness
Gesundheit und Fitness
Gesundheit und Fitness