Babblarna 4+

Filimundus AB

Designed for iPad

    • 29,00 kr

Screenshots

Description

Välkommen till Babblarnas värld och till de omåttligt populära figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Diddi. Här kan du gå hem till alla babblarna och klä ut dem, leka kurragömma, lyssna på sagor, lägga pussel, åka skateboard, måla, leka med kottar, odla saker som de tycker om, göra musik och gå på picknick. I bion finns de fyra musikvideor att titta på och i ordleken kan du leka med ord på ett pedagogiskt sätt.

Appen är lämplig för de minsta barnen mellan 0-4 år och utvecklad enligt Karlstadmodellen där språkträning är i centrum och riktar sig till barn i tidig språkutveckling. Babblarna älskas av alla, stora som små och ingen tänker på att det är just språkträning det handlar om i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk som helt bygger på ljudet i deras namn och genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket.

Den här appen är utvecklad och utgiven av Filimundus tillsammans med Hatten Förlag AB, skaparna av Babblarna. Se mer på www.babblarna.se!

What’s New

Version 5.2.0

I den här uppdateringen har vi fixat en knepig bugg i ritadelen hos Diddi som gjorde att vissa enheter kraschade. Nu ska det fungera, men tyvärr behövde vi nollställa de teckningar som var gjorda tidigare.

Ratings and Reviews

3.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Ksm1981 ,

Lukker ned

Lukker ned hele tiden

Developer Response ,

Sad to hear! Do you still have this problem? If you do, please email us at support@filimundus.se so we can help you! /Filimundus

App Privacy

The developer, Filimundus AB, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members can use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

Inventioneers
Education
Pippi's Villa Villekulla!
Games
BRIO World - Railway
Education
Pettson's Inventions
Education
Pettson's Inventions 2
Education
Pettson's Inventions 3
Education

You Might Also Like

Tripp Trapp Träd
Education
Play ABC, Alfie Atkins
Education
Puzzle For Children
Education
Games For Kids - Apps children
Education
Peppy Pals
Education
App For Kids - Games for Kids
Education