Bil i Oslo 4+

Oslo kommune Bymiljøetaten

Designet til iPhone

    • 1,0 • 1 vurdering
    • Gratis

iPhone-skærmbilleder

Beskrivelse

Beskrivelse
Bil i Oslo er Oslo kommunes offisielle app for bilrelaterte tjenester. Med denne appen kan du enkelt betale for parkering på kommunale avgiftsplasser, kjøpe piggdekkoblat og få varslinger om dieselforbud.

Parkering
Du betaler kun den reelle avgiftstakst, uten tilleggsutgifter. En aktiv parkering kan når som helst avsluttes samt forlenges innenfor gjeldende makstid for valgte takstgruppe. Du betaler kun for den tiden du står parkert, ved at betaling trekkes etterskuddsvis ved utløp eller stopp av parkering. Appen inneholder hjelpefunksjoner for å lette gjennomføring av parkeringstransaksjoner. Disse omfatter automatisk forslag til takstgruppe basert på din GPS lokasjon samt kartfunksjon for orientering og manuelt valg av takstgruppe.

Som ved vanlig parkering, må du med betaling via Bil i Oslo selv følge med på skiltene i gaten du parkerer.

HC-parkering
Appen inneholder et kart med oversikt over alle HC-parkeringsplassene i Oslo. Ved å trykke på HC-parkeringsikonet på kartet får du veibeskrivelse frem til HC- parkeringsplassen.

I Oslo sentrum er det også oversikt over hvilke av HC-parkeringsplassene som er ledig eller opptatt til enhver tid.

Vær oppmerksom i trafikken og overhold regler for bruk av mobiltelefon i bilen.

Piggdekkoblat
Kjøp av dags-, måneds- og sesongoblat er tilgjengelig i appen. Dagsoblat har gyldighet i 24 timer og månedsoblat gjelder for inneværende måned. Sesongoblat kan kanselleres og du refunderes da for gjenværende periode av sesongen. Aktivt sesongoblat kan flyttes over på en annen bil én gang.

Øvrig funksjonalitet
Du oppretter en profil i appen og lagrer blant annet betalingskort og registreringsnummer på kjøretøy slik at du effektivt kan utføre parkeringstransaksjoner og kjøp av piggdekkoblat. Du kan også legge inn flere betalingskort og registreringsnummer og enkelt bytte mellom disse. Øvrige funksjoner omfatter utsendelse av kvittering på e-post fra transaksjonshistorikk. Det er mulig å få tilsendt månedskvitteringer tilbake i tid. Du har også mulighet for å kontakte Bymiljøetaten direkte fra appen.

Bil i Oslo appen støtter norsk og engelsk språk. Den vil videreutvikles til å inkludere ytterligere tjenester for bilførere i Oslo.

Merk at Bil i Oslo sin betalingsløsning ikke støtter kort fra Eurocard.

Nyheder

Version 10.1.7

Diverse forbedringer og feilrettinger.

Vurderinger og anmeldelser

1,0 ud af 5
1 vurdering

1 vurdering

App-anonymitet

Udvikleren, Oslo kommune Bymiljøetaten, har angivet, at fremgangsmåder vedrørende app-anonymitet muligvis inkluderer håndtering af data som beskrevet nedenfor. Du kan få flere oplysninger her: udviklerens anonymitetspolitik.

Data, der tilknyttes dig

Følgende data vil muligvis blive indsamlet og tilknyttet din identitet:

  • Økonomiske oplysninger
  • Kontakt­oplysninger
  • Id'er
  • Brugsdata

Data, der ikke er tilknyttet dig

Følgende data vil muligvis blive indsamlet, men de er ikke tilknyttet din identitet:

  • Lokalitet
  • Diagnostik

Fremgangsmåder vedrørende anonymitet kan variere, f.eks. baseret på de funktioner, du bruger, eller din alder. Læs mere

Mere fra denne udvikler

Måske kan du også lide

Værktøjer
Værktøjer
Værktøjer
Værktøjer
Værktøjer
Værktøjer