Screenshots

Description

Ny upplevelse. Nya möjligheter.

Vi har nu släppt en ny och förbättrad version av e-Boks appen! I denna kan du uppleva ett uppdaterat användargränssnitt, ny design och förbättrad navigering. Du kan få post digitalt från myndigheter och privata företag direkt i mobilen. Men appen är mer än bara en inkorg. Du kan bl.a. skapa egna mappar för bättre organisering, signera avtal och ladda upp egna foton.

Vi arbetar med att få alla funktioner som finns i den tidigare e-Boks appen på plats. Men vi har valt att lansera appen ändå, och ge dig en förhandsvisning av vad vi arbetar på. Därför rekommenderar vi att du, parallellt med att du installerar den nya, behåller din befintliga e-Boks app.

I vår nya app introducerar vi e-Boks Plus, som är din genväg till en rad nya tjänster.

Här kan du bland annat:
- Få dina kvitton digitalt
- Skaffa pengar till din klubb
- Stödja välgörande ändamål

Du bestämmer vilka tjänster du vill lägga till, och har full kontroll över innehållet. Du kan också påverka vilka tjänster som ska ingå i e-Boks Plus framöver, genom att berätta för oss vad du tycker.

Det är lätt att komma igång. Du loggar bara in som vanligt. Om du inte använt e-Boks tidigare kan du enkelt skapa en ny användare med BankID.

What’s New

Version 4.0.16

Vi har uppdaterat startskärmen så att den nu visar din senaste post. Vi har också flyttat inkorgen, så att du kan komma åt den med färre klick.

Information

Provider
e-Boks A/S
Size
67.2 MB
Category
Productivity
Compatibility

Requires iOS 9.3 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English, Danish, Norwegian Bokmål, Swedish

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© e-Boks AB
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like