Taxi Romerike 4+

BNR A/S

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Vi gjør taxituren enda enklere! Bestill taxituren med mobilen.

Taxifix er appen som gjør det enkelt og raskt å bestille taxi.Du får en tur med forutsigbar pris og tilgang på kvittering, og er enda raskere ut av bilen når turen er slutt.

Denne versjonen inkluderer:
• Enkel bestilling
• Se kvittering for turen i app, og send den enkelt med e-post
• Vurder turen når du er ferdig – slik at vi kan bli enda bedre!

Slik bruker du appen:

Første gang du tar i bruk appen må du registrere deg. Dette for at vi skal vite at det er deg vi kommuniserer med, og at ikke mobilnummeret ditt blir misbrukt.

Når du åpner appen etter å ha registrert deg, kommer du til et aktivt kart som viser hvor du befinner deg. Du kan velge henteadresse på flere måter. I kartet kan du velge på to måter; ut fra posisjonen som automatisk velges for deg, eller ved å bevege på kartet og sette markøren der du ønsker å hentes. Ønsker du heller å skrive inn adresse kan du gjøre dette. Du må aktivere stedstjenester for at kartfunksjonen skal fungere.

Når du skal ha bil kan du enten bestille taxi med det samme, eller velge et senere hentetidspunkt. Ved behov kan du skrive en kommentar om henteadressen som sjåføren får i taksameteret.
Ønsker du å betale bilen i appen velger du makspris. Da må du skrive inn adressen du skal reise til, slik at vi kan gi deg en fornuftig pris på turen.

Når du har bekreftet bestillingen din får du først et referansenummer i appen, og deretter ser du hvilken taxi som har takket ja til turen, og er på vei til deg. Bestillingen kan kanselleres inntil en bil har takket ja til turen. Bilens nummer finner du igjen på taklampen når bilen kommer. Pass på at du tar riktig taxi.

Tilbakemeldinger og app-hjelp

Vi skal til enhver tid tilby den beste taxituren, og vi har som mål å være levere best taxi i Skandinavia. Våre sjåfører har i gjennomsnitt mer enn 9 år bak rattet og kjenner byen bedre enn de aller fleste. Skulle du oppleve turer, hendelser eller andre ting du lurer på oppfordrer vi til å ta kontakt med oss. Send en e-post til kvalitet@taxifix.no. For mer informasjon se www.taxifix.no.

God tur!

What’s New

Version 6.3.5

Kjære Taxi Romerike kunde, vi vil gjere deg oppmerksom på at denne appen vil bli faset inn i bestillingsappen Taxifix. Vennligst følg veiledningen når du åpner appen og dermed få alle dine kvitteringer og turhistorikk overført automatisk. Taxifix er en landsdekken tjeneste som gir deg tilgang til lokale sentraler i hele Norge, inkludert Taxi Romerike.

App Privacy

The developer, BNR A/S, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Purchases
  • Location
  • Contact Info
  • Identifiers
  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Aarhus Taxa
Travel
Horsens Taxa
Travel
Taxifix
Travel
Oslo Taxi
Travel
Taxi Boka
Travel
Tromsø Taxi
Travel

You Might Also Like

taxilink - Norway
Travel
VOIDS
Navigation
RuterBestilling
Travel
Bane NOR Parkering
Travel
Rulle
Travel
NorgesTaxi
Travel