TV2 Play 9+

MTM-SBS Zrt.

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Kényelmi funkciókkal ellátott, felhasználóbarát felülettel és személyre szabott ajánlómotorral várja a nézőket a TV2 Csoport új applikációja. A könnyen kezelhető videós felületen elérhetőek TV2 legnépszerűbb műsorai, sorozatai, valamint a csatornaportfólió korábbi nagysikerű műsorai is.
A felület mindenki számára ingyenesen használható és regisztráció után érhető el.
2021. február 14. Elindult a TV2 Csoport saját, streaming szolgáltatást nyújtó platformja, a TV2 Play. Az ingyenesen használható felületen a piacvezető tévétársaság* számos saját gyártású produkciója, sorozata és folyamatosan frissülő nemzetközi filmek, valamint az aktuális tévéképernyőn futó műsorokhoz tartozó extra tartalom is elérhető, az ajánlómotornak köszönhetően pedig kifejezetten az adott felhasználó számára érdekes videókat ajánl majd a rendszer, a hírleveleknek köszönhetően pedig senki nem marad le a számára legérdekesebb tartalmakról.
A felhasználóbarát fejlesztésének köszönhetően könnyen használható bármelyik korosztály számára. A videókoncentrált kialakításnak köszönhetően a felhasználók akár egy kattintással is megtalálhatják a megnézni kívánt tartalmat, az extra funkciók pedig tovább fokozzák a fogyasztói élményt.
A főcsatorna mellett a kábelportfolió műsorainak jelentős része is elérhető a TV2 Play segítségével. A felület ingyenesen, regisztráció után elérhető, személyre szabható profilt hozhat létre a felhasználó. A TV2 Play felhasználói ismét megnézhetik a Dancing with the Stars lenyűgöző táncait, a Megasztár összes évadának legemlékezetesebb produkcióit és győztes pillanatait, a Nagy Duett felejthetetlen előadásait, a Sztárban Sztár fergeteges átalakulásait, valamint a Nicsak, ki vagyok? döbbenetes leleplezéseit is. Az Exatlon Hungary gigászi küzdelmei, drámai pillanatai és legnagyobb győzelmei mind megtalálhatóak a TV2Play felületén – ráadásul a 3. évadban ezek a tartalmak már az egész világon elérhetőek. Ha valaki ismét átélné a Dancing with the Stars látványos produkcióit, akkor azonnal megteheti a streaming felületen.
A sorozatok szerelmeseinek is tartogat meglepetéseket a platform – a Jóban Rosszban összes epizódja megtekinthető már egészen a kezdetektől, ahogy a TV2 és az Izaura TV legnépszerűbb hazai gyártású, vagy éppen török és dél-amerikai sorozatainak visszanézhető epizódjai, továbbá a Mokka emlékezetes, vicces, megható, vagy épp botrányos beszélgetései is mind megtalálhatóak a felületen.
Az aktualitások mellett számos régi kedvenc is feltűnik a TV2 Play-en, így bármikor visszanézhetjük a Hal a tortán, az Aktív, az Ázsia Expressz vagy épp a Bezár a Bazár legérdekesebb epizódjait.
Az applikációban lehetőség van műsorra, tartalomra, csatornára vagy éppen kedvelt színészre vagy színésznőre szűrni, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb tartalmat. Az alkalmazás figyeli a regisztrált személy, valamint a többi felhasználó aktivitását, és ennek alapján további, számára érdekes tartalmakat javasol a fogyasztónak, amely a korábban megnézett videók alapján érdekelheti a felhasználót. Továbbá a személyes profilnak köszönhetően saját „kedvenc” lista létrehozására is lehetőség van, amely még inkább segíti a pontos tartalomajánlásokat.

What’s New

Version 1.7.0

Frissítsd az applikációdat, hogy ne maradj le az újdonságokról! Már reklámmegszakítás nélkül is nézheted kedvenc műsoraidat a TV2 Play Zéróval! A TV2 Play Prémium már applikáción is elérhető. A Spíler Extra (a Spíler1 és a Spíler2 televíziós csatornák mérkőzései, sportközvetítései), a Moziverzum, a Mozi+ és a TV2 Kids online tartalmai a TV2 Play Prémium csomagban csak a televíziós szolgáltatókon keresztül érhetőek el.

Szolgáltatók, akiknél jelenleg hozzáférhető a TV2 Play Prémium:

• MindigTV PRÉMIUM Családi csomag (Antenna Hungária)
• Yettel
• Telekom
• DIGI
• Vodafone
• Direct One

App Privacy

The developer, MTM-SBS Zrt., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Location
  • Search History

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Location
  • Contact Info
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Search History
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

TheVR
Entertainment
DIGI Online
Entertainment
Screvo
Entertainment
Yettel TV Hungary
Entertainment
PartyUp - The Group Games
Entertainment
Zsozeatya
Entertainment