iPhone Screenshots

Description

Aplikacioni i Institutit Riinvest, ju mundëson të keni qasje të lehtë në lajmet dhe publikimet e fundit, platformën e të dhënave, dhe kalkulatorëve financiarë dhe të tjerë, në telefonin apo tabletin tuaj. Aplikacioni shkarkohet falas.

Përmes kalkulatorëve, ju mund të kalkuloni:

- Pagën bruto/neto

- Kredinë bankare

- Kursimet pensionale

- Faturën e energjisë elektrike

- Faturën e ujit dhe kanalizimit

- Shpenzimet e doganimit të veturës

- Shpenzimet e veturës për 1 vit

- Shpenzimet e udhëtimit me veturë

- Shpërndarjen e kontributit tuaj tatimor në buxhetin e Kosovës

- Kursin e këmbimit

What’s New

Version 1.2

This app has been updated by Apple to use the latest Apple signing certificate.

Minor changes.

App Privacy

The developer, APPSIX SH.P.K., has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like