Knežev dvor u Dubrovniku 4+

Novena d.o.o.

Diseñada para iPhone

    • Gratis

Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

Multimedijalni vodič kroz Knežev dvor u Dubrovniku posjetitelju omogućuje putovanje kroz autentične prostore središta političke moći višestoljetne Dubrovačke Republike, ali i upoznavanje stalnog postava Kulturno-povijesnog muzeja koji prezentira umjetničku i povijesnu baštinu ponajviše posljednjega razdoblja Republike.

Knežev dvor od svog je nastanka bio najvažnija javna zgrada u Dubrovniku u kojoj su zasjedala središnja državna tjela, djelovale magistrature, odvijala se diplomacija, prijami, ceremonije i svečanosti, ali su u njemu bili smješteni i oružana, sudnica, zatvori, stan kneza te ključara i njegove obitelji, dok je atrij funkcionirao kao javni trg.

Knežev dvor jedan je od najznačajnijih spomenika kulture najviše kategorije, uvršten u UNESCO-ov registar svjetske baštine, zajedno s cjelokupnom povijesnom gradskom jezgrom. U njegovim je prostorima od 1950. smješten Kulturno-povijesni muzej.

Stalni postav dijelom je ambijentalno riješen i dočarava autentičan prostor povijesnoga događanja. Izloženi najreprezentativniji predmeti iz bogatog fundusa muzeja svjedoče o kulturi življenja te visokim umjetničkim, znanstvenim, ekonomskim, socijalnim, zdravstvenim i političkim dosezima Dubrovačke Republike.

Novedades

Versión 1.0.1

Video tema implementirana.

Privacidad de la app

El desarrollador (Novena d.o.o.) indicó que, entre las prácticas de privacidad de la app, pueden incluirse el manejo de datos que se describe a continuación. Para obtener detalles, consulta la política de privacidad del desarrollador.

No se recopilan datos

El desarrollador no recopila ningún dato en esta app.

Las prácticas de privacidad pueden variar; por ejemplo, según tu edad o las funciones que uses. Obtén detalles

Más sobre este desarrollador

Musear Player
Educación
FISHERMAN FRIEND
Educación
NP Krka audio vodič
Viajes
Radio Tvornica
Música
Šibenik audio vodič
Educación
MeDryDive VR  Dive in the Past
Educación

Quizás te interese

Landesmuseum
Educación
Casa Beethoven de Bonn
Educación
National Museum in your pocket
Educación
Mozart Museen
Educación
Hearonymus
Educación
PANTHEON - Official
Educación