Capturas de pantalla

Descripción

Takvimi për Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi (Ulqin)
- Kohët e namazit
- Shënime nga takvimi
- Lajmërimi për hyrjen e kohës së namazit
- Mundësi për lajmërim para kohës
- Tregimi për kohën e ardhshme
- Punon pa pasur nevojë për qasje në internet

Novedades

Versión 2.7.2

Te dhenat per vitin 2020

Información

Vendedor
Hasan Cana
Tamaño
8 MB
Categoría
Utilidades
Compatibilidad

Requiere iOS 9.0 y watchOS 5.1 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.

Idiomas

Inglés

Edad
4+
Copyright
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • Compartir en familia

    Hasta seis miembros de una familia podrán usar esta app mientras la función Compartir en familia esté activada.

Quizás te interese