Instamat 4+

Blauwolk

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Instamat Augmented Reality app
Vergroot uw verbeeldingskracht en overtuig uw klanten. Met de Instamat Augmented Reality App komen alle Instamat (design)radiatoren in elke omgeving tot leven. Fascinerend eenvoudig en in realtime, virtueel op smartphone of tablet.
Levensechte 3D beelden geven een realistische voorstelling van een Instamat designradiator in de showroom/badkamer. De app werkt alleen in combinatie met de Instamat marker.

Het gebruik van de Instamat Augmented Reality app stap voor stap:
Download de Instamat Augmented Reality app

Open de Instamat app en richt de camera van uw smartphone of tablet op de Instamat marker in de showroom.

Start de configurator, selecteer de gewenste designradiator in het overzichtsmenu en wissel tussen de verschillende modellen. Pas ook eventueel de kleur en de achtergrond aan en geniet!

VOORDELEN:
- Modellen en kleurvarianten kunnen in het advies aan de klant worden opgenomen
- De klant kan samen met de showroom-adviseur interactief nieuwe varianten uitproberen en wordt hierdoor extra betrokken bij het advies ter ondersteuning van de besluitvorming
- De Instamat app is gratis beschikbaar
- De Augmented Reality-functie kan zowel op smartphones als tablets worden gebruikt

Veel plezier met de Instamat Augmented Reality app!

Over Instamat
Instamat biedt een trendsettend assortiment (design)radiatoren van klassiek tot strak vormgegeven. Geschikt voor elke ruimte van de woning en passend bij iedere interieurstijl. Tevens kunt u bij Instamat terecht voor elektrische radiatoren, badkameraccessoires en vloerverwarming. Continue innovatie van product en assortiment staat voorop bij Instamat.

Samen met diverse Europese productielocaties weet Instamat kwaliteit en design samen te voegen tot één mooi product. Daarnaast houdt Instamat altijd vast aan haar kernwaarden en identiteit. Dit heeft gemaakt waar Instamat vandaag de dag voor staat; dé leverancier van de mooiste warmte voor wonen én werken. Meer informatie: www.instamat.nl.

What’s New

Version 1.0.7

- Algemene stabiliteit verbeteringen

App Privacy

The developer, Blauwolk, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Productivity
Games
Games
Games
Education
Business

You Might Also Like

Productivity
Productivity
Productivity
Productivity
Productivity
Productivity