Screenshots

Description

NL exporteert is dé app voor startende en ervaren ondernemers met grensverleggende ambities. Met de app kunt u zoeken naar interessante landen om uw producten te verkopen, en informatie vinden over landen waarnaar u exporteert.

U vult de sector(en) in waarin u actief bent, en de criteria in die u belangrijk vindt bij het exporteren. Wij geven voor u interessante opties weer, waarna u verder kunt verkennen per land. Ook kunt u nieuws ontvangen met voor uw sector relevante evenementen, kansen of rapporten.

Via de wereldkaart kunt u per land actuele en relevante informatie vinden. U ziet bijvoorbeeld evenementen, do's & don'ts, economische kerngegevens, financieringsmogelijkheden en contactgegevens van ambassades, consulaten en andere ondersteuning bij internationaal zakendoen. Hiermee is NL exporteert uw wegwijzer op buitenlandse markten. Ga aan de slag en ontdek het zelf!

NL exporteert is een initiatief van het ministerie van Buitenlandse Zaken, in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), evofenedex, FME, ING, KVK, Metaalunie, MKB-Nederland, Rabobank, VNO-NCW, Trade & Innovate with the Dutch en NLinBusiness. De app wordt regelmatig door alle partners voorzien van nieuwe en relevante exportinformatie.

What’s New

Version 3.3.0

Verschillende bugfixes

- Bug waarbij sommige gebruikers problemen hadden met het ontvangen of openen van pushberichten opgelost.
- Bug bij verlaten inbox na openen pushbericht opgelost.
- Verschillende andere kleine bugfixes.

Information

Provider
Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Size
62 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like