Preventiv 4+

Blauwolk

    • Free

Screenshots

Description

Uses the apple healthkit

De healthgame Preventiv begeleid bedrijven bij het opbouwen van een vitaal personeelsbestand. Door mensen te helpen bij het maken van een duurzame gedragsverandering gericht op het creëren van gezonde gewoontes, bewustwording en persoonlijke groei. De game neemt deelnemers mee op reis naar de top van de vitaliteitsberg. Op de route start er iedere maandag een nieuw ontwikkelthema, zoals slaap, voeding, zingeving of sociale verbintenis. Binnen het weekthema zien de deelnemers elke dag een checklist met verassingen, lessen en challenges verschijnen. Het is de bedoeling dat de checklist iedere dag wordt afgevinkt, want voor alles wat de deelnemers voltooien verdienen ze gezondheidspunten en medailles. En die zijn erg handig, want ze gaan onderling de strijd met elkaar aan.Dus hoe verdienen ze punten?

Door de opdrachten uit te voeren en heel simpel gewoon te wandelen, met elke stap die je zetten fysiek en in de app verdienen ze punten. Alle punten bij elkaar opgeteld bepaald de positie op de ranglijst. Naast al deze items, kunnen de deelnemers in de app ook hun persoonlijke vooruitgang bijhouden, de trofeeën kast bekijken en is er ook nog een mogelijkheid om met een persoonlijke coach en andere deelnemers te chatten.Door competitie, gamification en fun te implementeren in onze game maken we het werken aan persoonlijke gezondheid leuk, laagdrempelig en proberen we een verschil te maken in het raken en stimuleren van de intrinsieke motivatie.

Onze app maakt gebruik van Apple Healthkit.

What’s New

Version 1.4.3

- Algemene probleemoplossingen

App Privacy

The developer, Blauwolk, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Productivity
Games
Games
Games
Education
Productivity

You Might Also Like

Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness
Medical
Health & Fitness
Health & Fitness