TVmatsit - Urheilua tv:ss‪ä‬ 4+

Raketech

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Suomen paras ja kattavin urheilun tv-opas! Meiltä löydät jokaisen urheilulajin lähetysajat niin tv-kanavilla kuin suoratoistopalveluissa. Sovelluksesta löydät kaikki suorat lähetykset, jotka lähetetään mm. C Moren, YLE:n, Eurosportin, Ruudun ja V Sportin kanavilla.

Sovelluksesta löydät millä kanavalla ja mihin aikaan ottelut ja muut urheilutapahtumat lähetetään. Voit myös lisätä suosikkiseurasi tai suosikkilajisi tapahtumat omaan kalenteriisi.

Sovelluksesta löydät mm. jalkapallon, jääkiekon, talviurheilulajien, tenniksen, koripallon, salibandyn, amerikkalaisen jalkapallon, golfin ja moottoriurheilun lähetykset.

TVmatsien avulla voi helposti seurata suosikkilajisi otteluita tv:ssä ja suoratoistopalveluissa. Sovelluksesta näet mm. Mestarien liigan, Valioliigan, Bundesliigan, Veikkausliigan, jääkiekon SM-liigan, NHL:n, ja monien muiden sarjojen otteluiden lähetysajat.

Lataat TVMatsit nyt heti! Et enää koskaan unohda katsoa suosikkijoukkueesi pelejä!

What’s New

Version 2.4

Performance improvements

App Privacy

The developer, Raketech, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Search History
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Sports
Sports
Sports
Sports
Sports
Sports

You Might Also Like

Sports
Sports
Sports
Sports
Sports
Sports