iPhone Screenshots

Description

Wayke är Sveriges nya marknadsplats för bilar. Det finns idag över 40.000 schyssta kontrollerade bilar till salu från seriösa säljare på Wayke och många av dem hittar du bara här. Wayke är grundat av MRF och svensk bilhandel med avsikten att skapa en marknadsplats där köpare och säljare får de allra bästa förutsättningarna till säkra och bra bilaffärer. Vårt måtto är att det ska vara lika härligt att köpa bil som att drömma om dem, det är därför vi finns.

Wayke är en marknadsplats för bilar, inget annat. All funktionalitet är fokuserad på att göra bilaffären så enkel, trygg och säker för dig som konsument. Vi har byggt en helt ny plattform med smarta taggbaserade sökfunktioner för att underlätta att hitta just den där rätta bilen för dig. Det finns tydlig information om alla fordon till salu, snygga presentationer, vi gör oberoende bakgrundscheckar på alla bilar med Carfax och har massor av information och guider. Det mesta är redan automatiserat för att underlätta användarupplevelsen.

Wayke är inte bara för köpare. Om du vill sälja din bil på Wayke, får du, förutom fri Carfax bakgrundskontroll, dessutom göra fria ändringar i din annons och kan publicera upp till 15 bilder på din bil utan extra kostnad.

What’s New

Version 2.3.4

Vi har löst en del buggar.

App Privacy

The developer, Wayke Plattform AB, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Contact Info
  • Identifiers
  • Usage Data

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers
  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like