Captures de pantalla de l’iPhone

Descripció

L’APP 061 CatSalut Respon és una aplicació mòbil propietat de Sistema d’Emergències Mèdiques, SA (Servei Català de la Salut), pública i gratuïta, adreçada tant a ciutadans com a professionals de la salut.

Permet a l’usuari, previ enregistrament de les seves dades (nom, cognoms, DNI, número de targeta sanitària, edat, gènere i adreça), l’enviament d’aquestes juntament amb les de geoposicionament en el mateix moment de la trucada. Així, s’ofereix un servei de màxima eficiència i qualitat ja que el 061CatSalut Respon sap, al moment, on es troba qui truca i pot accedir a la Història Clínica Compartida de Catalunya del pacient, que conté la seva informació sanitària.

L’app permet visionar vídeos de primers auxilis i consells de salut, localitzar els centres sanitaris, desfibril·ladors i farmàcies més propers, així com rebre notificacions relacionades amb la salut.

Novetats

Versió 4.3.0

Aquesta nova versió de l’app 061 CatSalut Respon permet consultar els horaris dels centres d’atenció primària (CAP) i que els usuaris sàpiguen on s’han d’adreçar si el seu CAP està tancat.

Per altra banda, també s’ha redissenyat la pantalla principal de l’app a fi de reforçar l’acció de la trucada al 061.

Finalment, aquesta versió també inclou actualitzacions del sistema operatiu per tal de garantir un funcionament correcte de l’app.

Valoracions i ressenyes

4.0 de 5
65 valoracions

65 valoracions

Sergi._ ,

Bastante buena

Una app rápida y con un diseño moderno e intuitivo. En la pantalla principal dispones de un chat para hablar con personal médico o bien puedes llamar directamente. Te da información sobre consejos de salud a tener en cuenta, información sobre salud y vacunas y vídeos de primeros auxilios para que sepas cómo actuar en caso de emergencia. Dispone de un mapa con la ubicación de las farmacias, hospitales, CAPs/CUAPs etc. Solo añadiría que en las farmacias indicará si son de guardia así como su horario, tal y como sí hacen en los hospitales y CAPs (en el Mapa, porque es cierto que hay un enlace que te indica las farmacias de guardia). En general, una app bastante buena.

Aleksei Nemov ,

Consulta per missatge

Com es pot fer consulta per wats o missatge per no saturar les línies??

arnoldarni ,

De bojos

Una porqueria com una casa de pagès. Se suposa que aquesta app antiintuitiva, lenta i demencial l’han de fer servir persones grans?!?!?! Vergonya.

Informació

Proveïdor
Generalitat de Catalunya
Mida
53.7 MB
Categoria
Medicina
Compatibilitat

Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 11.0 o posterior. Compatible amb els següents dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.

Idiomes

Català, Anglès, Espanyol

Edat
17+
Informació mèdica/de tractaments poc freqüent/lleu
Accés web no restringit
Copyright
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

Més d’aquest desenvolupador

També et pot agradar