Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

Aplicació oficial de la Universitat de les Illes Balears (UIB) adreçada a estudiants i professors de títols oficials de grau i màster. S’hi accedeix mitjançant les claus d’UIBdigital.

Segons la seva matrícula vigent, els estudiants poden veure l’horari personalitzat, l'horari de tutoria i contactar amb els professors.

Addicionalment, mitjançant un servei de notificacions, poden consultar les notes finals (provisionals i definitives) des del mateix moment que es publiquen.

Els professors poden veure l'horari de docència presencial de les assignatures que imparteixen incloses en la seva assignació docent del curs acadèmic actual.

Disponible en tres idiomes: català, castellà i anglès. S’accedeix a l’aplicació, per defecte, en l’idioma que es té configurat al servei d'identificació única (UIBdigital).

Aplicació desenvolupada pel Centre de Tecnologies de la Informació de la Universitat de les Illes Balears amb la col·laboració de l'Obra Social la Caixa i dissenyada per la Direcció de l'Estratègia de Comunicació i Promoció Institucional de la UIB.

------------------------------------------------------------------------------

Aplicación oficial de la Universitat de les Illes Balears (UIB) dirigida a estudiantes y profesores de títulos oficiales de Grado y Máster, a la que se accede mediante las claves de tu UIBdigital.

Según su matrícula vigente, los estudiantes podrán visualizar su horario personalizado, ver el horario de tutoría y contactar con sus profesores.

Adicionalmente, mediante un servicio de notificaciones, podrán consultar sus notas finales (provisionales y definitivas) desde el mismo momento de su publicación.

Los profesores podrán ver el horario de docencia presencial de las asignaturas que imparten incluidas en su asignación docente del curso académico actual.

Disponible en tres idiomas catalán, castellano e ingles accederán, por defecto, al que se tenga configurado en el servicio de identificación única (UIBdigital).

Aplicación desarrollada por el Centro de Tecnologías de la información de la Universitat de les Illes Balears con la colaboración de la Obra Social-“La Caixa” y diseñada por el Servicio de estrategia de comunicación y promoción institucional de la UIB.

Valoraciones y reseñas

1.7 de 5
31 valoraciones

31 valoraciones

esperança sv ,

No va com tocaria

Per què no funciona durant tot l’any? Només va bé quan ja fa temps que hem començat el curs i fins quan aquest acaba...
Ara ja acab octubre i encara no està en marxa.

AinaMC ,

Ni tan sols s’obri

T’enregistres, es tanca i ja no la pots tornar a obrir🙂

juurhe ,

Problema de acceso a la app en iPhone

Tras pulsar en el logo de la app sale inmediatamente y no deja acceder, arregladlo, por favor.

Información

Proveedor
Fundacio Universitat-Empresa de les Illes Balears
Tamaño
33.1 MB
Categoría
Educación
Compatibilidad

Requiere iOS 9.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.

Idiomas

Español, Catalán, Inglés

Edad
4+
Copyright
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar