Altaveu 4+

El perquè de tot plegat

Juan Carlos Gaeta

Diseñado para iPad

    • 4,8 • 12 valoraciones
    • Gratis

Capturas de pantalla

Descripción

Altaveu.com és un lloc web amb vocació de diari electrònic amb continguts eminentment andorrans propietat de la societat recentment constituïda (2017) al Principat Altaveu SL. Pretenem ser un mitjà de comunicació digital transversal, que englobi des d’informacions a opinions diverses, plurals, clares i contundents però alhora respectuoses. Un diari electrònic rigorós però planer i directe, que pretén posar sobre la taula de debat aspectes que en altres fòrums mediàtics, tradicionals o no, sovint se silencien. Som un petit equip de professionals interdisciplinars que mirem de teixir una xarxa de col·laboradors com més àmplia millor. Amb vocació de dir les coses pel seu nom i mirant, entre tots, d’acabar explicant el per què de tot plegat.

Novedades

Versión 2.0.5

Millores en les notificacions i alguns petits error arreglats

Valoraciones y reseñas

4,8 de 5
12 valoraciones

12 valoraciones

Privacidad de la app

El desarrollador, Juan Carlos Gaeta, ha indicado que las prácticas de privacidad de la app pueden incluir la gestión de datos descrita a continuación. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

Datos no vinculados contigo

Los siguientes datos pueden recopilarse, pero no se vinculan con tu identidad:

  • Datos de contacto

Las prácticas de privacidad pueden variar, por ejemplo, dependiendo de tu edad o de las funciones que uses. Más información

También te puede interesar

Epizen
Entretenimiento
Carnet Jove Andorra
Entretenimiento
CICLAND
Entretenimiento
UNNIC for you
Entretenimiento
TVUp
Entretenimiento
Andorra Museus
Entretenimiento