Capturas de pantalla

Descripción

-CAT:

Anoia, terra de castells dóna a conèixer un dels majors atractius de l’Anoia, les torres i els castells, que hi ocupen un lloc destacat gràcies a la seva gran abundància i diversitat.

Us presentem una selecció de 25 torres i castells que són la millor porta d’entrada a l’Anoia medieval i un dels punts de parada obligatoris per als amants de la història i de la natura.

Bona part de les torres i castells de l’Anoia daten d’entre mitjans del segle X i mitjans del segle XI. En aquells moments els comtes de Barcelona, Osona­Manresa i Berga­Cerdanya van ocupar i repoblar el territori, desplaçant els antics possessors musulmans. Quan la zona va deixar de ser primera línia de frontera, els castells van passar a ser el centre administratiu dels nous senyorius feudals. Entre d’altres, van destacar famílies com els Claramunt, Montbui, Tous o Òdena.

A partir del segle XIV, la família dels Cardona es va fer amb els principals senyorius de la comarca, de manera que les torres i castells van passar a ser el lloc de residència dels seus administradors. Amb el pas dels segles i l’augment del pes de les ciutats, els castells es van anar abandonant o bé van ser reconvertits en masos o cases.
Actualment, tots ells són una magnífica targeta de presentació per a la comarca de l’Anoia.

-ESP:

Descubre todos los secretos de los castillos de la Anoia.

En cada castillo encontrarás las aventuras de un personaje. Entra y... ¡vive la Anoia medieval como nunca!

Anoia, tierra de castillos da a conocer uno de los mayores atractivos de la Anoia: las torres y los castillos, que ocupan un lugar destacado gracias a su gran abundancia y diversidad.

Os presentamos una selección de 25 torres y castillos que configuran la mejor puerta de entrada a la Anoia medieval y uno de los puntos de parada obligatorios para los amantes de la historia y de la naturaleza.

Gran parte de las torres y de los castillos de la Anoia se construyeron entre mediados del siglo X y mediados del XI. Por aquel entonces, los condes de Barcelona, Osona­Manresa y Berga­ Cerdaña ocuparon y repoblaron el territorio, y desplazaron a los antiguos posesores musulmanes. Cuando la zona dejó de ser primera línea de frontera, los castillos se convirtieron en el centro administrativo de los nuevos señoríos feudales. Entre otros, destacaron familias como los Claramunt, los Montbui, los Tous o los Òdena.

A partir del siglo XIV, la familia de los Cardona se hizo con los principales señoríos de la comarca, de forma que las torres y los castillos pasaron a ser el lugar de residencia de sus administradores. Con el paso de los siglos y el aumento del peso de las ciudades, los castillos se fueron abandonando o bien se reconvirtieron en masías o casas.
Actualmente, todos ellos son una magnífica tarjeta de presentación para la comarca de la Anoia.

Novedades

Versión 2.6

Petites millores de rendiment.

Valoraciones y reseñas

4.0 de 5
4 valoraciones

4 valoraciones

XaviBangkok ,

Awesome!!!!

Great job, plenty of knowledge and lots of fun!

Sayhakunamatata ,

No és accessible amb VoiceOver

Les persones amb diversitat funcional visual que utilitzem el telèfon amb lector de pantalla VoiceOver no podem utilitzar l'aplicació perquè no contempla criteris d'accessibilitat. Seria possible actualitzar-la contemplant aquests criteris? Gràcies

Pinyol onfire! ,

El joc de trons de l Anoia

No tenim res a envejar a les grans zones de castells francesos. Increible la quantitat de castells de l Anoia i la seva historia. App ideal per visitar la comarca.

Genial!!

Información

Proveedor
Consell Comarcal de l'Anoia
Tamaño
185.6 MB
Categoría
Viajes
Compatibilidad

Requiere iOS 9.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.

Idiomas

Inglés

Edad
4+
Copyright
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

También te puede interesar