App UPC 4+

UPCnet

Dissenyada per a l’iPad

    • Gratis

Captures de pantalla

Descripció

La Universitat Politècnica de Catalunya-BarcelonaTech (UPC) és una institució pública de recerca i d’educació superior en els àmbits de l’enginyeria, l’arquitectura, les ciències i la tecnologia. És una de les universitats europees més ben posicionades als principals rànquings internacionals en aquests àmbits. Cada any s’hi titulen més de 6.000 estudiants de grau i màster, i més de 500 doctors i doctores.


A través de l’App UPC, que integra l’anterior app UPC Estudiants, la UPC ofereix informació i recursos pràctics per al dia a dia de l’estudiantat, el professorat i el personal d’administració i serveis. L’aplicació envia avisos en funció del perfil i de la vinculació sobre temes d’interès, com ara cancel·lacions i canvis d’horaris de les classes, entre d’altres notificacions, i dona accés a informació sobre l’actualitat de la Universitat. Igualment, permet consultar en un sol clic els mapes d’ubicació de les escoles, així com els horaris, la distància i l’estat d’ocupació de les biblioteques de la UPC.


Aquesta nova versió incorpora serveis autenticats i personalitzats segons el perfil d’accés: En el cas del perfil de l’estudiantat, incorpora el carnet UPC i ofereix accessos directes a serveis i webs, així com la consulta de notes, horaris i altres informacions d’interès per al col·lectiu, com ara informació sobre les beques. La plataforma també permet rebre avisos, seleccionar l’idioma i personalitzar els accessos directes de la pàgina principal. En el cas del perfil del professorat i del personal d’administració i serveis, l’App UPC reconeix el perfil de l’usuari i integra, per primer cop, la identitat UPC a través del nou carnet digital dels dos col·lectius. El nou carnet a l’App UPC anirà incorporant també noves funcionalitats.

Novetats

Versió 2.1.14

Nous filtres per a les notícies

Valoracions i ressenyes

çnyjabajsnq ,

No funciona

No deixa entrar, funciona un cop al curs màxim. Desastre

Fabijjara ,

No funciona

No permite iniciar sesión

ñloha ,

Falta atenea

No es pot visualitzar l’atenea

Privacitat de l’app

El desenvolupador, UPCnet, ha indicat que les pràctiques de privacitat de l’app poden incloure el tractament de les dades tal com es descriu a continuació. Per obtenir més informació, consulta la política de privacitat del desenvolupador.

No es recopilen dades

El desenvolupador no recopila dades d’aquesta app.

Les pràctiques de privacitat poden variar, per exemple, segons les funcions que utilitzis o l’edat que tinguis. Més informació

Més d’aquest desenvolupador

uTalk Comunidades
Empreses
Grupo Vall Companys
Empreses
DOSAVIÑA
Productivitat
App to You!
Empreses
UPCplay
Educació
OpenOverlayRouter
Utilitats

També et pot agradar

hoy-voy
Educació
PracticaVial
Educació
Let's EBAU Pro
Educació
Bono Cultural Joven 2023
Educació
BibliotequesXBM
Educació
Bono Cultural Joven 2022
Educació