Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

BaixEsport-JugaVerdPlay, una aplicació desenvolupada pel EINSMER BUSINESS DESIGNER i Consell Esportiu del Baix Llobregat que posa al vostre abast un portal amb tota la informació esportiva geocalitzada de la comarca del Baix Llobregat (instal·lacions, agenda d’esdeveniments, rutes, punts d’interès, entitats, esports, comerços, etc).

Juga Verd Play, part de l’aplicació vinculada a la competició dels Jocs Esportius Escolars del Baix Llobregat mitjançant la qual els agents implicats (dinamitzadors de jocs, tècnics, tutors de grada i públic) podran votar i participar en el resultat final del partit. Amb aquesta eina es cerca fer un canvi en el model competitiu actual i apostar per una alternativa realment original i diferent respecte a l’esport federat on els valors tinguin un paper protagonista.

Novedades

Versión 2.0.15

Tancament de partits

Valoraciones y reseñas

1.8 de 5
5 valoraciones

5 valoraciones

MrPopo000 ,

Errada al fer el registre

Cada cop que omples el formulari, a l’acceptar les condiciones, t’obre el navegador per ensenyar-te-les, pero et buida el formulari, amb la qual cosa no pots enregistrar-te.

Pako.. ,

Fallo grave

No funciona el scroll en el calendario. iPhone 6s iOS 11.

Victor_rp ,

Actualización mala!!!

Desde que la he actualizado solo puedo ver las primeras jornadas y los primeros equipos en la clasificación, no baja la pantalla.

Privacidad de la app

El desarrollador, EINSMER BUSINESS DESIGNER, no ha proporcionado a Apple detalles sobre las prácticas de privacidad y la gestión de datos. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

No se han proporcionado detalles

Se requerirá al desarrollador que proporcione detalles de privacidad cuando envíe la próxima actualización de la app.

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar