Beesafe - from Home to town 4+

Connectada amb la teva policia

BeeSafe Technologies SL

    • 3,8 • 15 valoraciones
    • Gratis

Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

Beesafe et permet estar en contacte amb la teva policia local, des de casa en cas de patir una situació d’emergència.
L’app permet l’enviament d’una senyal geolocalitzada prèviament configurada, d’una manera ràpida i silenciosa.
Amb aquesta senyal podem alertar de 4 tipus de situacions d’emergència que vivim. Les alertes que s'envien poden indicar: la presència de lladres a una llar, l’activació d’una senyal d’alarma validada, una situació estranya a una casa veïna, o una presència estranya al carrer.
Amb l’enviament d’aquestes senyals podem millorar la nostra seguretat en una situació d’emergència i també vetllar pel nostre carrer i els nostres veïns des de casa; fent una xarxa col·laborativa que millori la seguretat del nostre poble o barri.
Amb aquesta senyal, la policia pot saber quina és la situació d’emergència a la que ens enfrontem i pot determinar com actua de cara a una intervenció policial. L’app permet incorporar informació per a millorar la informació policial, amb aspectes com ara si tenim gossos o alarma a casa, o bé la visió de la casa des del carrer.
Podem afegir contactes a les cases registrades, registrar més d’un habitatge en cas de disposar de diverses residències i afegir contactes a cases registrades a través d’un codi.
Quan la policia rep la nostra alerta i inicia la intervenció, rebem confirmació al nostre terminal per a saber que aquesta ha estat atesa.
L’app permet rebre notificacions del cosa de Policia Local en matèria de seguretat ciutadana i protecció civil a través d’una bústia de missatgeria.

Novedades

Versión 2.0.10

Millorar geolocalització en temps real per a alertes específiques.

Valoraciones y reseñas

3,8 de 5
15 valoraciones

15 valoraciones

Joan Rabat ,

Eficaç, senzilla i intuïtiva

Una meravella d’App amb moltes opcions de seguretat, molt senzilla de configurar, intuïtiva d’utilitzar I que ofereix protecció i seguretat als vilatans, amb un contacte directe amb la policia. Cal destacar la predisposició dels programadors a l’hora de tenir en compte l’accessibilitat d’aquesta App per a persones amb discapacitat, cosa que s’agraeix.

Pputyi ,

Sorprenent i eficaç!

Fa temps que vivim en un barri on hem patit diferents robatoris. Des que l’ajuntament ens va informar d’aquesta app que l’hem utilitzat en un parell d’ocasions i el resultat no pot ser millor. La policia local va acudir a casa en qüestió de minuts i això ens ha donat una gran seguretat. A més a més, és una app molt intuïtiva i àgil.

Jotas23 ,

No funciona

He actualizado a la nueva versión y no funciona en ios 15.0.2, aparece un botón para dar ok y de ahí no pasa. Con lo bien que iba antes

Respuesta del desarrollador ,

Hola Jotas23, la versió 2.0 va tenir un problema durant unes hores per a certs dispositius que produïa aquest mateix error. Hauries d'actualitzar l'app a la nova versió, disculpa les molèsties!

Privacidad de la app

El desarrollador, BeeSafe Technologies SL, ha indicado que las prácticas de privacidad de la app pueden incluir la gestión de datos descrita a continuación. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

No se recopilan datos

El desarrollador no recopila ningún dato en esta app.

Las prácticas de privacidad pueden variar, por ejemplo, dependiendo de tu edad o de las funciones que uses. Más información

Más de este desarrollador

También te puede interesar

Seguretat Mataró
Utilidades
Residus Matadepera
Utilidades
Vilassar de Mar
Utilidades
Mataró Neta Connecta
Utilidades
Bambai
Utilidades
DRAGOnline
Utilidades