Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

Beesafe et permet estar en contacte amb la teva policia local, des de casa en cas de patir una situació d’emergència.
L’app permet l’enviament d’una senyal geolocalitzada prèviament configurada, d’una manera ràpida i silenciosa.
Amb aquesta senyal podem alertar de 4 tipus de situacions d’emergència que vivim. Les alertes que s'envien poden indicar: la presència de lladres a una llar, l’activació d’una senyal d’alarma validada, una situació estranya a una casa veïna, o una presència estranya al carrer.
Amb l’enviament d’aquestes senyals podem millorar la nostra seguretat en una situació d’emergència i també vetllar pel nostre carrer i els nostres veïns des de casa; fent una xarxa col·laborativa que millori la seguretat del nostre poble o barri.
Amb aquesta senyal, la policia pot saber quina és la situació d’emergència a la que ens enfrontem i pot determinar com actua de cara a una intervenció policial. L’app permet incorporar informació per a millorar la informació policial, amb aspectes com ara si tenim gossos o alarma a casa, o bé la visió de la casa des del carrer.
Podem afegir contactes a les cases registrades, registrar més d’un habitatge en cas de disposar de diverses residències i afegir contactes a cases registrades a través d’un codi.
Quan la policia rep la nostra alerta i inicia la intervenció, rebem confirmació al nostre terminal per a saber que aquesta ha estat atesa.
L’app permet rebre notificacions del cosa de Policia Local en matèria de seguretat ciutadana i protecció civil a través d’una bústia de missatgeria.

Novedades

Versión 1.23

*Afegit un nou tipus d’alerta.

*Millores en el registre de domicilis.

*Correccions a les traduccions.

*Altres petits canvis.

Valoraciones y reseñas

4.2 de 5
12 valoraciones

12 valoraciones

Pputyi ,

Sorprenent i eficaç!

Fa temps que vivim en un barri on hem patit diferents robatoris. Des que l’ajuntament ens va informar d’aquesta app que l’hem utilitzat en un parell d’ocasions i el resultat no pot ser millor. La policia local va acudir a casa en qüestió de minuts i això ens ha donat una gran seguretat. A més a més, és una app molt intuïtiva i àgil.

paugranad ,

Rápida, fácil y muy intuitiva

La evolución lógica y necesaria que tenia que haber en el modo de como contactar con la policía.

josepmariaG ,

Extremadament immediata

En qüestió de segons la policia em va trucar i em va donar assistència. Excel•lent eina.

Privacidad de la app

El desarrollador, BeeSafe Technologies SL, no ha proporcionado a Apple detalles sobre las prácticas de privacidad y la gestión de datos. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

No se han proporcionado detalles

Se requerirá al desarrollador que proporcione detalles de privacidad cuando envíe la próxima actualización de la app.

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar