Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

Beesafe et permet estar en contacte amb la teva policia local, des de casa en cas de patir una situació d’emergència.
L’app permet l’enviament d’una senyal geolocalitzada prèviament configurada, d’una manera ràpida i silenciosa.
Amb aquesta senyal podem alertar de 4 tipus de situacions d’emergència que vivim. Les alertes que s'envien poden indicar: la presència de lladres a una llar, l’activació d’una senyal d’alarma validada, una situació estranya a una casa veïna, o una presència estranya al carrer.
Amb l’enviament d’aquestes senyals podem millorar la nostra seguretat en una situació d’emergència i també vetllar pel nostre carrer i els nostres veïns des de casa; fent una xarxa col·laborativa que millori la seguretat del nostre poble o barri.
Amb aquesta senyal, la policia pot saber quina és la situació d’emergència a la que ens enfrontem i pot determinar com actua de cara a una intervenció policial. L’app permet incorporar informació per a millorar la informació policial, amb aspectes com ara si tenim gossos o alarma a casa, o bé la visió de la casa des del carrer.
Podem afegir contactes a les cases registrades, registrar més d’un habitatge en cas de disposar de diverses residències i afegir contactes a cases registrades a través d’un codi.
Quan la policia rep la nostra alerta i inicia la intervenció, rebem confirmació al nostre terminal per a saber que aquesta ha estat atesa.
L’app permet rebre notificacions del cosa de Policia Local en matèria de seguretat ciutadana i protecció civil a través d’una bústia de missatgeria.

Novedades

Versión 1.19

Millores de funcionament

Valoraciones y reseñas

5.0 de 5
1 valoración

1 valoración

Información

Proveedor
BEESAFE TECHNOLOGIES S.L.
Tamaño
28.4 MB
Categoría
Utilidades
Compatibilidad

Requiere iOS 9.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.

Idiomas

Inglés

Edad
Clasificada 4+
Copyright
© Beesafe Technologies S.L
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

También te puede interesar