bonÀrea CarPay 4+

Corporación Alimentaria Guissona S.A.

    • Gratis

Captures de pantalla de l’iPhone

Descripció

L'aplicació "bonÀrea CarPay", per al pagament a les benzineres bonÀrea, permet activar els sortidors de les nostres benzineres per posar benzina amb pocs clics des de el vostre telèfon.

L'aplicació permet configurar el NIF dels nostres clients per rebre'n la factura, introduir diferents formes de pagaments (targeta bonÀrea i targetes bancàries) i configurar diferents vehicles indicant-ne el carburant per defecte, la forma de pagament i l'importa, i així estalviar-nos-el de seleccionar.

Un cop obriu l'aplicació, per seguretat, se us demanarà registrar-se amb el correu electrònic. A dins, per defecte mirarà de seleccionar-se la benzinera més propera a on us trobeu (tot i que podeu activar sortidors d'altres benzineres). Només cal que seleccioneu el sortidor on us heu aturat, indicar l'import (si no el teniu ja configurat) i autoritzar-lo.

L'aplicació enviarà la sol·licitud d'autorització i rebreu una resposta en pocs segons, indicant-vos si s'ha acceptat o no. Un cop acceptada, ja podreu omplir el vostre dipòsit (no us preocupeu, només se us cobrarà pels litres que hi fiqueu). I podeu cancel·lar l'operació si us heu equivocat a l'hora d'activar un sortidor i encara no l'heu despenjat.

Heu de ser conscients del fet que podeu activar qualsevol sortidor de qualsevol benzinera bonÀrea, encara que no hi sigueu al davant. Això us permet activar sortidors perquè familiars o amics puguin omplir el dipòsit des de qualsevol lloc. De totes formes, per evitar activar un sortidor equivocat, assegureu-vos sempre que aquest s'ha activat. Tot i que l'operació es cancel·la al cap de 6 minuts si ningú omple el dipòsit, sempre és millor que ho cancel·leu vosaltres mateixos, si us heu equivocat.

Novetats

Versió 5.0.33

Nova funcionalitat per eliminar totes les dades de CarPay

Valoracions i ressenyes

4,5 de 5
1,2m valoracions

1,2m valoracions

Kolmi1958 ,

WashPay

Buenos dias : no sé a que esperan a implantar WashPay en muchas de sus gasolineras
En concreto yo reclamo la que yo uso siempre :
Pol. Ind. El Segre, Carrer de Llorenç Agustí Claveria, 201, 25191 Lleida
Ya toca no???

Resposta del desenvolupador ,

Hola,
Le informamos que la implantación en la gasolinera de Lleida está prevista durante este año. Disculpe las molestias

Sofía🌸 ,

Escollir vehicle

Tinc 3 vehicles registrats a l'app i és poc intuitiu i poc operatiu escollir quin dels tres vull repostar. S'hauria de millorar l'app en aquest aspecte.
Per la resta, em sembla molt còmode i més tenint en compte que els caixers no admeten pagament amb telèfon mòvil ni cap sistema contact less.

Resposta del desenvolupador ,

Hola Sofía,
Gràcies pel teu comentari i confiança a bonÀrea, ens alegrem que CarPay et sigui útil. Agraïm la teva aportació sobre el selector de vehicles que actualment permet la selecció arrossegant el dit a dreta i esquerra. Intentarem buscar alguna altra opció li sigui més intuïtiva i fàcil. També ens agradaria comentar-li que estem implantant el sistema contactless a les nostres benzineres progressivament. Salutacions

Graphenus ,

pura basura

cuando menos te lo esperas el wash no funciona y te quedas tirado

Resposta del desenvolupador ,

Hola Graphenus, en primer lugar queremos disculparnos si ha encontrado un túnel de lavado fuera de servicio o con alguna incidencia, siempre intentamos solucionar las averías con la máxima rapidez posible. ¿Nos podría indicar la estación para que nuestro equipo de mantenimiento revise su funcionamiento? Un saludo y lamentamos la incidencia

Privacitat de l’app

El desenvolupador, Corporación Alimentaria Guissona S.A., ha indicat que les pràctiques de privacitat de l’app poden incloure el tractament de les dades tal com es descriu a continuació. Per obtenir més informació, consulta la política de privacitat del desenvolupador.

No es recopilen dades

El desenvolupador no recopila dades d’aquesta app.

Les pràctiques de privacitat poden variar, per exemple, segons les funcions que utilitzis o l’edat que tinguis. Més informació

Més d’aquest desenvolupador

bonArea
Menjar i beure
CaixaGuissona
Finances
bonÀrea food service
Menjar i beure
BagPay
Productivitat

També et pot agradar

habitaclia - Cerca a Catalunya
Productivitat
Marlex - Ofertas de trabajo
Productivitat
Mi carpeta Ciudadana
Productivitat
Portal Empleado
Productivitat
AEAT
Productivitat
Woffu - Gestió del temps
Productivitat