BonpreuEsclat Mobilitat 4+

Mobilitat

Bon Preu SAU

    • Gratis

Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

Descarrega’t ara l’APP BonpreuEsclat Mobilitat i estalvia’t 7 cèntims per litre de carburant (límit 60 litres per subministrament durant 2 mesos) Apptualiza’t!

Gaudeix de 4 cèntims de descompte directe al preu per litre i 3 cèntims* que s'acumulen a la guardiola de la teva targeta client.

Amb la nova aplicació BonpreuEsclat Mobilitat, podràs omplir el dipòsit del teu vehicle còmodament a les benzineres EsclatOil.Només has de seguir els següents passos:1. Descarrega’t l’app al teu dispositiu mòbil.
2. Identifica’t o registrat a l’app amb les teves dades.

3. Entre les dades i el carburant del teu vehicle.
4. Afegeix la teva targeta de pagament bancari.

5. Selecciona la benzinera i el assortidor en la qual vols subministrar-te.Amb la nova App BonpreuEsclat Mobilitat gaudiràs de tots aquests avantatges:• Pagament des del telèfon mòbil.

• Identificació del teu vehicle de manera automàtica.

• Pots tenir el subministrament preconfigurat (tipus de carburant i import). Fes un sol clic i proveeix-te.

• Emmagatzematge de la teva informació: moviments, factures, etc.

• Estalvi de paper: consulta les teves factures digitals.
• Tota la xarxa de benzineres EsclatOil al teu dispositiu. Sabràs quina tens més a prop.

• Tenir la Targeta Client et permet gaudir de tots els avantatges de descompte del grup Bon Preu.

*Els 3 cèntims per litre s'acumularan a la guardiola durant les 24h posteriors a la realització del subministrament

Novedades

Versión 2.2.12

Actualitzem l'app periòdicament per oferir-te millores. Descarrega la última versió per gaudir de totes les funcions disponibles a BonpreuEsclat Mobilitat. Aquesta versió inclou diverses correccions d'errors i millores en el rendiment. Gràcies per utilitzar BonpreuEsclat Mobilitat!

Valoraciones y reseñas

2,3 de 5
197 valoraciones

197 valoraciones

Desperta ferro ,

Falla moltíssim

Bon dia, recomano portar la targeta física, doncs l’app falla moltissim i si no portes la targeta a pagar com un no client. Demano que revisin l’app, moltíssimes vegades es queda pensant per dir-te al final, ho sentim disculpin les molèsties. He actualitzat l’app com m’han dit, però segueix passant igual, es una tómbola sapiguer si et funcionarà.

Respuesta del desarrollador ,

Bona tarda. Ens sap greu el que ens comentes. Per tal de poder revisar-ho més detalladament, series tan amable de contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: atencioalclient@bonpreu.cat i ampliar-nos els detalls, si us plau? Reiterem les nostres disculpes. Moltes gràcies.

Mireia123456 ,

No funciona

Després de l’actualització l’app no s’inicia.

Respuesta del desarrollador ,

Hola, Mireia. Ens sap greu el que ens comentes. Teníem una incidència detectada que ja ha estat resolta pel departament corresponent. Et recomanem actualitzar l'aplicació a l'última versió per gaudir del seu correcte funcionament. Gràcies i disculpa les molèsties.

Valentí ,

No arrenca

No arrenca al obrir

Respuesta del desarrollador ,

Bon dia. Ens sap greu el que ens comentes. Per tal de traslladar-ho al departament tècnic i que es pugui revisar, series tan amable de contactar amb nosaltres a través de atencioalclient@bonpreu.cat, si us plau? Reiterem les nostres disculpes. Moltes gràcies.

Privacidad de la app

El desarrollador, Bon Preu SAU, ha indicado que las prácticas de privacidad de la app pueden incluir la gestión de datos descrita a continuación. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

Datos no vinculados contigo

Los siguientes datos pueden recopilarse, pero no se vinculan con tu identidad:

  • Información financiera
  • Ubicación
  • Datos de contacto

Las prácticas de privacidad pueden variar, por ejemplo, dependiendo de tu edad o de las funciones que uses. Más información

Más de este desarrollador

También te puede interesar

App Trànsit
Navegación
Parkunload
Navegación
aparca&go
Viajes
wesmartPark
Navegación
Aparca a Sant Cugat
Navegación
SPRO
Navegación