Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

Descarrega’t ara l’APP BonpreuEsclat Mobilitat i estalvia’t 7 cèntims per litre de carburant (límit 60 litres per subministrament durant 2 mesos) Apptualiza’t!

Descarrega’t ara l’APP BonpreuEsclat Mobilitat i estalvia’t 7 cèntims per litre de carburant (límit 60 litres per subministrament durant 2 mesos) Apptualiza’t!

Gaudeix de 4 cèntims de descompte directe al preu per litre i 3 cèntims* que s'acumulen a la guardiola de la teva targeta client.

Amb la nova aplicació BonpreuEsclat Mobilitat, podràs omplir el dipòsit del teu vehicle còmodament a les benzineres EsclatOil.Només has de seguir els següents passos:1. Descarrega’t l’app al teu dispositiu mòbil.
2. Identifica’t o registrat a l’app amb les teves dades.

3. Entre les dades i el carburant del teu vehicle.
4. Afegeix la teva targeta de pagament bancari.

5. Selecciona la benzinera i el assortidor en la qual vols subministrar-te.Amb la nova App BonpreuEsclat Mobilitat gaudiràs de tots aquests avantatges:• Pagament des del telèfon mòbil.

• Identificació del teu vehicle de manera automàtica.

• Pots tenir el subministrament preconfigurat (tipus de carburant i import). Fes un sol clic i proveeix-te.

• Emmagatzematge de la teva informació: moviments, factures, etc.

• Estalvi de paper: consulta les teves factures digitals.
• Tota la xarxa de benzineres EsclatOil al teu dispositiu. Sabràs quina tens més a prop.

• Tenir la Targeta Client et permet gaudir de tots els avantatges de descompte del grup Bon Preu.

*Els 3 cèntims per litre s'acumularan a la guardiola durant les 24h posteriors a la realització del subministrament

Novedades

Versión 1.0.7

Actualitzem l'app periòdicament per oferir-te millores. Descarrega la última versió per gaudir de totes les funcions disponibles a BonpreuEsclat Mobilitat. Aquesta versió inclou diverses correccions d'errors i millores en el rendiment. Gràcies per utilitzar BonpreuEsclat Mobilitat!

Valoraciones y reseñas

2.3 de 5
68 valoraciones

68 valoraciones

mecagondeu ,

1.0.7 i encara no funciona...

Hola.
Amb la actualització d’avui encara no funciona la APP... Siusplau, feu-hi alguna cosa...
Canvieu de proveïdors de software o algo... es una pena (per no dir una vergonya) que llanceu una actualització d’una cosa que no va i segueixi sense anar...
En aquest sentit, bonArea us dona 20 voltes...

Respuesta del desarrollador ,

Bon dia. Ens sap molt greu el que ens comentes. Et recomanem actualitzar l'aplicació a l'última versió per tal d'assegurar el correcte funcionament d'aquesta. En el cas que l'error persisteixi, agrairíem que et posessis en contacte amb nosaltres a través d'atencioalclient@bonpreu.cat o trucant al telèfon gratuït 900 500 005 i indicar-nos la versió d'iOS de la que disposes, el model del dispositiu, la versió de l'aplicació i l'error en qüestió per tal que es pugui revisar, si us plau. Disculpa les molèsties ocasionades.

Mireia123456 ,

No funciona

Després de l’actualització l’app no s’inicia.

Respuesta del desarrollador ,

Hola, Mireia. Ens sap greu el que ens comentes. Teníem una incidència detectada que ja ha estat resolta pel departament corresponent. Et recomanem actualitzar l'aplicació a l'última versió per gaudir del seu correcte funcionament. Gràcies i disculpa les molèsties.

Axiappulopoiski ,

No va

No deja introducir la tarjeta del banco, muy buena idea pero muy mal desarrollada, lamentable que se lanze esta aplicación sin haberla testado antes.

Respuesta del desarrollador ,

Hola. Lamentamos lo que nos comentas. Te recomendamos actualizar la aplicación a la última versión para asegurar el correcto funcionamiento de la misma. En caso de que el error persista, agradeceríamos que te pusieras en contacto con nosotros a través de atencioalclient@bonpreu.cat o llamando al teléfono gratuito 900 500 005 e indicarnos la versión de iOS de la que dispones, el modelo del dispositivo, la versión de la aplicación y el error en cuestión para que se pueda revisar, por favor. Disculpa las molestias ocasionadas.

Privacidad de la app

El desarrollador, Bon Preu SAU, ha indicado que las prácticas de privacidad de la app pueden incluir la gestión de datos descrita a continuación. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

Datos no vinculados contigo

Los siguientes datos pueden recopilarse, pero no se vinculan con tu identidad:

  • Información financiera
  • Ubicación
  • Datos de contacto

Las prácticas de privacidad pueden variar, por ejemplo, dependiendo de tu edad o de las funciones que uses. Más información

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar