iPhone Screenshots

Description

Ja no necessites la targeta de visita ni el carnet identificatiu. Si ets membre del col·lectiu del Bàsquet Català, amb l'aplicació oficial de la Federació Catalana de Basquetbol (el BQ Carnet) podràs identificar-te amb el teu iPhone sense necessitat de cap document acreditatiu.

Per utilitzar el teu BQ Carnet és necessari obtenir el teu usuari i contrasenya a través de la FCBQ. Presenta't com a membre de la família del Bàsquet Català, reforça els llaços amb la resta d'interlocutors i obre una via de contacte amb ells. També pots mantenir-te al dia de les notícies de la FCBQ i rebre missatges rellevants segons el tipus d'acreditació que tinguis.

-------------

Ya no necesitas la tarjeta de visita ni el carnet identificativo. Si eres miembro del colectivo del Bàsquet Català, con la nueva aplicación oficial de la Federació Catalana de Basquetbol (el BQ Carnet) podrás identificarte con tu iPhone sin necesidad de ningún documento acreditativo.

Para utilizar tu BQ Carnet es necesario obtener tu usuario y tu contraseña a través de la FCBQ. Preséntate como miembro de la família del Bàsquet Català, refuerza los lazos con los demás interlocutores y abre una vía de contacto con ellos. También puedes estar al día de las noticias de la FCBQ y recibir mensajes relevantes según el tipo de acreditación que tengas.

What’s New

Version 2.2

Petites modificacions

Information

Provider
Enric Serrano Murt
Size
9.3 MB
Category
Sports
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like