Captures de pantalla de l'iPad

Descripció

Català:
Juga amb l'obra de Joan Brossa! De la mà d’un peix panxarrut, podràs recórrer l'exposició de Joan Brossa i divertir-te amb la seva obra.
Hi ha enigmes a resoldre, lletres que prenen formes estranyes i personatges que han desaparegut. Què passaria si desapareguessin les paraules i les vocals tal com les coneixem? Hi hauria silenci? A Joan Brossa li agradava moltíssim jugar amb les lletres, girar-les, posar-los cares i donar-li noves formes. Acompanya’l i atreveix-te a explorar el món màgic de les vocals!
App interactiva sobre art i museu, per a nens a partir de 3 anys.
Tres diferents recorreguts:
-JOAN BROSSA: Informació sobre la vida i obra de Joan Brossa
-JUGA: Jocs per divertir-se amb l'obra de Joan Brossa
-CREA: Joc per crear personatges i conèixer el procés de creació artística de Joan Brossa
Aquest projecte és una proposta d’ app_arte, de continguts digitals per a museus, que té com a objectiu apropar l'obra d'artistes reconeguts als més petits. En aquesta nova app -a través del joc- coneixeran un referent literari, plàstic i social de Catalunya.
El projecte app_arte ha estat recolzat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport d'Espanya i l’Institut de Cultura de l’ Ajuntament de Barcelona.

Castellà:
¡Juega con la obra de Joan Brossa! Guiado por un divertido pez, podrás recorrer la exposición de Joan Brossa y divertirte con su obra.
Hay enigmas por resolver, letras con formas extrañas y personajes que han desaparecido. ¿Qué pasaría si desaparecieran las palabras y las vocales tal como las conocemos? ¿Habría silencio? A Jaon Brossa le gustaba muchísimo jugar con las letras, girarlas, ponerles caras y darle nuevas formas ¡Acompáñalo y atrévete a explorar el mundo mágico de las vocales!
App interactiva sobre arte y poesía, pueden disfrutarla niños a partir de 3 años.
Tres diferentes recorridos:
-JOAN BROSSA: Información sobre la vida y obra de Joan Brossa
-JUEGA: Juegos para divertirse con la obra de Joan Brossa
-CREA: Juego para crear personajes propios y conocer el proceso de creación artística de Joan Brossa
Este proyecto es una propuesta de app_arte, de contenidos digitales para museos, que tiene como objetivo acercar la obra de artistas reconocidos a los más pequeños. En esta nueva app -a través del juego- conocerán un referente literario, plástico y social de Cataluña.
El proyecto app_arte ha sido apoyado por el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte de España y el Institut de Cultura del Ajuntament de Barcelona.
Descárgate esta App.

Informació

Proveïdor
Mariela Heredia
Mida
89 MB
Categoria
Educació
Compatibilitat

Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 7.0 o posterior. Compatible amb el següent dispositiu: iPad.

Idiomes

Alemany, Anglès, Bokmål noruec, Coreà, Danès, Espanyol, Finès, Francès, Hongarès, Italià, Japonès, Neerlandès, Polonès, Portuguès, Rus, Suec, Turc, Txec, Ucraïnès, Xinès simplificat, Xinès tradicional

Edat
4+
Copyright
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

També et pot agradar