Captures de pantalla de l'iPad

Descripció

Català:
Juga amb l'obra de Joan Brossa! De la mà d’un peix panxarrut, podràs recórrer l'exposició de Joan Brossa i divertir-te amb la seva obra.
Hi ha enigmes a resoldre, lletres que prenen formes estranyes i personatges que han desaparegut. Què passaria si desapareguessin les paraules i les vocals tal com les coneixem? Hi hauria silenci? A Joan Brossa li agradava moltíssim jugar amb les lletres, girar-les, posar-los cares i donar-li noves formes. Acompanya’l i atreveix-te a explorar el món màgic de les vocals!
App interactiva sobre art i museu, per a nens a partir de 3 anys.
Tres diferents recorreguts:
-JOAN BROSSA: Informació sobre la vida i obra de Joan Brossa
-JUGA: Jocs per divertir-se amb l'obra de Joan Brossa
-CREA: Joc per crear personatges i conèixer el procés de creació artística de Joan Brossa
Aquest projecte és una proposta d’ app_arte, de continguts digitals per a museus, que té com a objectiu apropar l'obra d'artistes reconeguts als més petits. En aquesta nova app -a través del joc- coneixeran un referent literari, plàstic i social de Catalunya.
El projecte app_arte ha estat recolzat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport d'Espanya i l’Institut de Cultura de l’ Ajuntament de Barcelona.

Castellà:
¡Juega con la obra de Joan Brossa! Guiado por un divertido pez, podrás recorrer la exposición de Joan Brossa y divertirte con su obra.
Hay enigmas por resolver, letras con formas extrañas y personajes que han desaparecido. ¿Qué pasaría si desaparecieran las palabras y las vocales tal como las conocemos? ¿Habría silencio? A Jaon Brossa le gustaba muchísimo jugar con las letras, girarlas, ponerles caras y darle nuevas formas ¡Acompáñalo y atrévete a explorar el mundo mágico de las vocales!
App interactiva sobre arte y poesía, pueden disfrutarla niños a partir de 3 años.
Tres diferentes recorridos:
-JOAN BROSSA: Información sobre la vida y obra de Joan Brossa
-JUEGA: Juegos para divertirse con la obra de Joan Brossa
-CREA: Juego para crear personajes propios y conocer el proceso de creación artística de Joan Brossa
Este proyecto es una propuesta de app_arte, de contenidos digitales para museos, que tiene como objetivo acercar la obra de artistas reconocidos a los más pequeños. En esta nueva app -a través del juego- conocerán un referente literario, plástico y social de Cataluña.
El proyecto app_arte ha sido apoyado por el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte de España y el Institut de Cultura del Ajuntament de Barcelona.
Descárgate esta App.

Novetats

Versió 1.1

This app has been updated by Apple to use the latest Apple signing certificate.

Informació

Proveïdor
Mariela Heredia
Mida
93.3 MB
Categoria
Educació
Compatibilitat

Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 7.0 o posterior. Compatible amb el següent dispositiu: iPad.

Idiomes

Alemany, Anglès, Bokmål noruec, Coreà, Danès, Espanyol, Finès, Francès, Hongarès, Italià, Japonès, Neerlandès, Polonès, Portuguès, Rus, Suec, Turc, Txec, Ucraïnès, Xinès simplificat, Xinès tradicional

Edat
4+
Copyright
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

També et pot agradar