Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

L’aplicació del servei de transport urbà de Mollet del Vallès inclou les següents funcionalitats:

• Línies i recorreguts: permet accedir al termòmetre de la línia, i al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet guardar una parada com a favorita, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.
• Parades a prop: Et marca en un plànol les parades més properes a la ubicació de l’usuari. I al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades.
• Cerca de parades per codi de parada i codi QR: Cerca de les parades pel seu codi numèric o bé, escanejant un codi QR. En accedir a la parada et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades.
• Les meves parades: Accés directe a aquelles parades marcades com a favorites. Al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.
• Vull anar: Planificador de rutes, et mostra la millor ruta en bus entre dos punts de la ciutat.
• Títols de transport: Ofereix el llistat de títols de transport vigents per al servei urbà, amb una petita descripció i el preu.
• Contacte: Bústia de comentaris i suggeriments per tal de rebre feedback constant dels nostres usuaris, ja sigui de l’app o del propi servei.

Novedades

Versión 1.0.5

Se ha añadido un icono informativo para distinguir el número de incidencias asociadas a una línea.

Valoraciones y reseñas

4,2 de 5
6 valoraciones

6 valoraciones

Privacidad de la app

El desarrollador, EMPRESA SAGALES, SA, no ha proporcionado a Apple detalles sobre las prácticas de privacidad y la gestión de datos. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

No se han proporcionado detalles

Se requerirá al desarrollador que proporcione detalles de privacidad cuando envíe la próxima actualización de la app.

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar