Captures de pantalla de l’iPhone

Descripció

L’aplicació del servei de transport urbà de Mollet del Vallès inclou les següents funcionalitats:

• Línies i recorreguts: permet accedir al termòmetre de la línia, i al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet guardar una parada com a favorita, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.
• Parades a prop: Et marca en un plànol les parades més properes a la ubicació de l’usuari. I al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades.
• Cerca de parades per codi de parada i codi QR: Cerca de les parades pel seu codi numèric o bé, escanejant un codi QR. En accedir a la parada et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades.
• Les meves parades: Accés directe a aquelles parades marcades com a favorites. Al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.
• Vull anar: Planificador de rutes, et mostra la millor ruta en bus entre dos punts de la ciutat.
• Títols de transport: Ofereix el llistat de títols de transport vigents per al servei urbà, amb una petita descripció i el preu.
• Contacte: Bústia de comentaris i suggeriments per tal de rebre feedback constant dels nostres usuaris, ja sigui de l’app o del propi servei.

Novetats

Versió 1.0.5

Se ha añadido un icono informativo para distinguir el número de incidencias asociadas a una línea.

Valoracions i ressenyes

4,2 de 5
6 valoracions

6 valoracions

Privacitat de l’app

El desenvolupador, EMPRESA SAGALES, SA, no ha proporcionat a Apple detalls sobre les pràctiques de privacitat i la gestió de dades. Per obtenir més informació, consulta la política de privacitat del desenvolupador.

No s’ha proporcionat informació

Es demanarà al desenvolupador que proporcioni informació de privacitat quan presenti la propera actualització de l’app.

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

Més d’aquest desenvolupador

Viatges
Viatges
Viatges
Viatges

També et pot agradar

Viatges
Navegació
Viatges
Viatges
Viatges
Navegació