Capturas de pantalla

Descripción

Catalunya Offline és una aplicació per mòbil feta per l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) que us permet moure-us pel territori català, prendre punts i gravar les vostres rutes i excursions amb el GPS encara que no tingueu cobertura de dades al vostre mòbil.

L’aplicació permet la descàrrega i visualització de la cartografia de l’ICGC, tant del mapa topogràfic com de la ortofotomapa.

El mapa topogràfic mostra la informació estructurada i jerarquitzada per facilitar la lectura del mapa. És mostren les corbes de nivell i informació relativa als senders de muntanya.

L’ortofotomapa mostra el detall del terreny a les escales més grans. En aquest cas la imatge s’ha complementat amb certa informació geogràfica per facilitar la seva comprensió: carreteres, camins, corriols i toponímia.

La descàrrega dels fulls per a l’ús fora de línia (offline) es realitza a partir del tall de 77 unitats geogràfiques amb que es publica la versió en paper del Mapa Topogràfic de Catalunya a escala 1:25.000.

El nivell de detall de la cartografia cerca el compromís entre la seva bona usabilitat i el volum de les dades dels fitxers de cartografia. Si disposeu de targeta SD els arxius s’emmagatzemen en aquesta per tal de no ocupar la memòria interna del vostre dispositiu.

Les funcionalitats de l’aplicació són:

• Descàrrega del mapa topogràfic o de l’ortofotomapa per al seu consum offline (es recomana la descàrrega dels arxius en xarxes wifi degut a la mida dels arxius).

• Localització de la posició de l’usuari sobre el mapa.

• Permet veure coordenades dels punts, tan en format geogràfic com UTM (ETRS89).

• Creació de punts sobre el mapa, bé a partir del posicionament del propi mòbil, bé realitzant un clic llarg sobre la cartografia allà on volem situar el punt. Podem posar nom al punt i descripció, també associar-hi fotografies i escollir-ne el color.

• Gravació de rutes i itineraris (tracks). Podem posar nom a la ruta i descripció, també escollir el color i determinar l’interval de recollida de posicions. També podem pausar la gravació.

• L’aplicació permet pujar rutes i punts que estiguin continguts en arxius (fitxers externs). Formats: .gpx, .kml i .geojson.

• Els arxius que genereu també poden ser descarregats. Formats: .gpx i .kml.

• El conjunt de punts i rutes poden ser marcats com a visibles o no, i també es poden esborrar.

• L’aplicació permet publicar les dades recollides com a mapa a Instamaps. Instamaps és una eina web de l’ICGC gratuïta que permet visualitzar, treballar i posar en línia la vostra informació geogràfica i rutes en dues i tres dimensions (www.instamaps.cat). Cal que tingueu un compte d’Instamaps. Els punts i rutes que es publiquen a Instamaps són els que són visibles en el moment de publicar.

• Podeu també personalitzar la mida dels botons i el color de la icona de posicionament.

• Cerca de topònims (municipis, llocs, llogarets) per determinar el mapa o mapes de la zona d’interès. També es pot utilitzar el numero del mapa.

• Es visualitza l’escala gràfica.

Tot i que Catalunya Offline no és, per concepte, substitutòria de MapICC, si que recull moltes de les suggereixes que ens heu fet en aquesta.

Seguirem treballant en la millora d’aquesta App! Si voleu adreçar-nos els vostres comentaris i suggerències feu-ho a betaportal@icgc.cat.

Novedades

Versión 2.1.0

S'han afegit ombres de muntanya al full global de Catalunya (full 0).
Els edificis es visualitzen simulant 3D.

Valoraciones y reseñas

2.3 de 5
9 valoraciones

9 valoraciones

@Avancat ,

MEJORABLE

le he instalado y después de averiguar por mi cuenta como funciona, creo que en estos momentos estaaplicación es ampliamente mejorable:
Al buscar un pueblo o lugar, no te indica en que mapa lo encontraras.
Tampoco indica que si pones la APP a trabajar en "segundo plano", o con la pantalla cerrada, no te grabara las rutas. y en un momento dado, deja de grabar rutas y te hace una linea recta.
Seguro que se ha invertido bastante dinero para efectuar la App; pero con la cantidad de App que existen y tienen una funcionalidad similar; con toda seguridad habrian podido copiar en una mejor forma y calidad.

Oriolix ,

Posa punts tota l’estona

El mapa es bo i amb una petita millora es podria usar. Es molt desagradable que cada dos per tres et posa un Way Point quan només volies moure el mapa. Simplement fent que hagis d’estar més estona amb el dit quiet per indicar Way Point, ja seria una gran millora. Ara és un desastre

Criscoso ,

Le falta mucho pulido

Esta app le falta mucho pulido de usabilidad, es bastante desastre.
La UI es terrible y el manejo del mapa insufrible, dudo que nadie la use realmente.
Podría ser una app útil e interesante pero se queda muy corta

Información

Proveedor
Institut Cartogràfic de Catalunya
Tamaño
84 MB
Categoría
Navegación
Compatibilidad

Requiere iOS 9.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.

Idiomas

Inglés

Edad
Clasificada 4+
Ubicación
Puede que esta app use tu ubicación aunque no la tengas abierta, lo cual puede consumir batería.
Copyright
© 2016 ICGC
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar