Captures de pantalla

Descripció

Xarxa d'espais i ecosistemes de coworking en entorns rurals de Catalunya

Viu l'experiencia Cowocat Rural
Descobreix una nova manera de treballar i relacionar-se professionalment. Forma part d’una xarxa de professionals que creu en el treball col·laboratiu en l’entorn rural.

El coworking com a eina de desenvolupament rural
El projecte de cooperació Cowocat Rural sorgeix de la necessitat de promoure l'emprenedoria mitjançant l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació. Amb aquesta iniciativa es vol potenciar la creació d’ocupació i activitat econòmica a les zones rurals, i fomentar els valors del coworking i del teletreball en els territoris que participen al projecte.

El coworking és una forma de treball que permet a professionals independents, emprenedors i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar projectes professionals de forma independent, alhora que es fomenten projectes conjunts.
Aquesta nova forma de treballar suposa una oportunitat per als professionals que volen treballar en un espai col·laboratiu sense renunciar a un entorn rural. Així, i de manera indirecta, els espais de coworking rurals provoquen una activació econòmica del territori i ajuden a fixar-hi la població activa.

Novetats

Versió 1.9

Update, new event in alt urgell and Cerdanya, communicate with other coworkers with our internal chat and do not miss any event
· Chat
· Community

Valoracions i ressenyes

5.0 de 5
1 valoracions

1 valoracions

Informació

Desenvolupador
Jose Abril
Mida
95.2 MB
Categoria
Referència
Compatibilitat

Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 10.0 o posterior. Compatible amb els següents dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.

Idiomes

Anglès

Edat
Has de tenir més de 17 anys per descarregar aquesta app.
Referències o consum d’alcohol, tabac o drogues freqüents/intenses
Temes provocatius/per a adults poc freqüents/lleus
Copyright
© José Abril
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

Més d’aquest desenvolupador