Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

Aquesta és la App De Mèlich Sportsclub!

Som un club esportiu, familiar, de lleure i de salut, amb una entranyable història de 50 anys.

Un club nou, projectat cap al futur des del present. Amb l’avantatge de partir des d’una llarga experiència i un gran coneixement de les necessitats dels nostres abonats.
Un club modern, amb la tecnologia més avançada a les nostres instal·lacions, que fa de Mèlich Sportsclub un centre esportiu intel·ligent i sostenible.

Un espai on podràs practicar els teus esports favorits en un entorn únic i de plena tranquil·litat, envoltat de la naturalesa que gaudim a Collserola. I tot això, a tocar de Barcelona.

Un punt de trobada entre l’esport i el lleure, amb el millor equip de professionals i on disposem de 7 pistes de tennis, 6 pistes de pàdel, 3 d’esquaix, 5 sales de fitness i activitats dirigides, piscina coberta semi olímpica, spa, piscina d’estiu, zona solàrium, pista poliesportiva, tennis/vòlei platja, circuit de running, cafeteria/bar/restaurant “9 Reinas”, clínica fisioteràpia “Rihuma +”, espai wellness, botiga, ludoteca i pàrquing soterrani.

Novedades

Versión 2.3

Apple ha actualizado esta app para usar el certificado de firma más reciente de Apple.

Optimizada para la nueva versión de iOS.

Privacidad de la app

El desarrollador, Centro Reservas, no ha proporcionado a Apple detalles sobre las prácticas de privacidad y la gestión de datos.

No se han proporcionado detalles

Se requerirá al desarrollador que proporcione detalles de privacidad cuando envíe la próxima actualización de la app.

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar