Capturas de pantalla

Descripción

El club Banyetes es un projecte de dinamització infantil format per més de 12.000 socis. Dona cobertura tant a nivell lúdic com educatiu i té la finalitat de transmetre valors que complementin la educació del nostres infants tant a nivell personal com social, tot col·laborant amb la família i
les escoles. Ofereix al seus socis tot un ventall d’avantatges com descomptes en tot tipus d’establiments i productes, entrades gratuïtes, etc. També té el seu propi programa de TV a Lleida Televisió, que podeu veure a les 8h. i a les 18’30h. de dilluns a divendres i a les 9h. els caps de
setmana. Els seus personatges (en Banyetes, en Plutó, l’Eureka, la Pau, etc.), ens inviten a viure un munt d’aventures i també ens expliquen moltes coses interessants de valor cultural.

El nostre club, és sobretot un club solidari. Alguns del projectes amb els que hem col·laborat són : creació d’una aula d’informàtica a Mali, vacunació contra l’hepatitis B a Llatinoamèrica, construcció d’una escola bressol a l’Alger, potabilització d’aigua del Níger, prevenció ocular a
Senegal, teràpies eqüestres per infants amb discapacitats, etc. Actualment donem suport a la campanya “Posa’t al meu lloc”, que engloba quatre associacions: Down Lleida, Associació de Diabètics de Catalunya, Associació de Celíacs de Catalunya i AFANOC Lleida.

El club banyetes genera tot un ventall d’activitats pròpies per als nostres socis i sòcies de Lleida i província, com per exemple el Concert de Nadal, la Gala de Cap d’any, la Festa de Primavera, el Tour Solidari, Espectacle de Festa Major de Lleida, etc.El Club Banyetes es un proyecto de dinamización infantil formado por más de 13.000 socios. Da cobertura tanto a nivel lúdico como educativo y tiene la finalidad de transmitir valores que complementen la educación de los niños tanto a nivel personal como social, en colaboración con las familias y escuelas. Ofrece a sus socios todo un abanico de ventajas, como descuentos en todo tipo de establecimientos y productos, entradas gratis, etc. También tiene su propio programa de TV en Lleida Televisió, que podéis ver a las 8h. y a las 18’30h. de lunes a viernes y a las 9h. los fines de semana. Sus personajes (Banyetes, Plutó, Eureka, Pau, etc.), no solo nos invitan a vivir sus aventuras, también nos explican muchas cosas interesantes de gran valor cultural.

Nuestro club, es sobre todo un club solidario. Algunos de los proyectos con los que hemos colaborado son: Creación de un aula informática a Mali, vacunación contra la hepatitis B en Latinoamérica, construcción de una guardaría en Alger, potabilización de agua en Níger, prevención ocular en Senegal, terapias ecuestres para niños con discapacidades, etc.
Actualmente, damos soporte a la campaña “Posa’t al meu lloc”, que engloba cuatro asociaciones: Down Lleida, Associació de Diabètics de Catalunya, Associació de Celíacs de Catalunya i AFANOC Lleida.

El Club Banyetes genera toda una serie de actividades propias para nuestros socios y socias de Lleida y provincia, como por ejemplo: El Concierto de Navidad, La Gala de Fin de año, La Fiesta de Primavera, El Tour Solidario, Espectáculo de Fiesta Mayor de Lleida, etc.

Novedades

Versión 1.0.1

Millores en l'aplicació

Valoraciones y reseñas

3.0 de 5
1 valoración

1 valoración

Información

Proveedor
RESKYT-ONLINE, S.L.
Tamaño
17.8 MB
Categoría
Entertainment
Compatibilidad

Requiere iOS 7.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.

Idiomas

Inglés

Edad
Clasificado 4+
Copyright
© CLUB BANYETES
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar