Captures de pantalla

Descripció

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública ha posat en marxa ConfinApp, una aplicació que neix amb la voluntat d’esdevenir l’eina de referència per a la ciutadania per gestionar la fase de confinament i postconfinament.

ConfinApp pretén ser un acompanyament i la porta d’entrada a tota la informació i serveis que el Govern de Catalunya posa a disposició de la ciutadania, autònoms i empreses durant i després del confinament.

Una de les principals funcionalitats és un assistent virtual basat en intel·ligència artificial (IA), orientat a donar resposta a les principals inquietuds o dubtes que aquesta crisi genera entre la ciutadania, des d’aspectes relacionats amb les mesures d’higiene i salut; els desplaçaments permesos i prohibits durant l’Estat d’Alarma; certificats i tràmits administratius; cobertures d’assegurances; aspectes tributaris; ajuts i mesures de suport a treballadors, empreses i autònoms; dubtes sobre el curs escolar, etc. Un assistent cognitiu que interactua amb els ciutadans.

ConfinApp incorpora, a més de l’assistent, altres funcionalitats com ara la generació del certificat autoresponsable de desplaçament en format digital descarregable, la possibilitat d’adjuntar el certificat d’empreses de serveis essencials per als desplaçaments de les persones treballadores i un test de velocitat de connexió a Internet de la persona usuària per conèixer l’estat de la connexió i identificar possibles incidències.

Novetats

Versió 1.0.1

Nou sistema per accedir al certificat autoresponsable de desplaçament per tal de poder descarregar correctament el certificat.

Valoracions i ressenyes

2,6 de 5
74 valoracions

74 valoracions

1 cule ,

App a media utilidad

Le doy tres estrellas porque para lo único que sirve es para hacer el certificado de auto responsabilidad rápidamente,porque para el resto no sirve para nada.
- no actualiza las restricciones de movilidad desde el 18 de Enero.

JCalderonV74 ,

NO FUNCIONA AMB IOS 14.5 beta 1

Con iOS 14.5 beta 1 no funciona al tancar la aplicació i tornar a obrir no apareixen els certificats ni les perfil.

mlilovv ,

Terrible

Con el dineral de impuestos que se chupan el gobierno y la generalitat ya se podrían haber estirado ya hacer una app estable y decente de verdad. Que todo nuestro dinero se va en paguitas !!!

Privacitat de l’app

El desenvolupador, Generalitat de Catalunya, no ha proporcionat a Apple detalls sobre les pràctiques de privacitat i la gestió de dades. Per obtenir més informació, consulta la política de privacitat del desenvolupador.

No s’ha proporcionat informació

Es demanarà al desenvolupador que proporcioni informació de privacitat quan presenti la propera actualització de l’app.

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

Més d’aquest desenvolupador

També et pot agradar