DIEC2 4+

Institut d’Estudis Catalans

Dissenyada per a l’iPad

    • Gratis

Captures de pantalla

Descripció

Aquesta aplicació només funciona en dispositius de 64 bits amb iOS 10 o superior.

El Diccionari de la llengua catalana de l’Institut d’Estudis Catalans (DIEC) és l’obra de referència que estableix la normativa lèxica de la llengua catalana. D’ençà de la seva publicació, l’abril de 2007, la segona edició del DIEC ha estat objecte de diverses actualitzacions. A través d’aquesta aplicació, l’Institut posa a l’abast dels usuaris la versió completa i més actual de l’obra, que incorpora periòdicament les esmenes que són aprovades.

L'INSTITUT D’ESTUDIS CATALANS

L’Institut d’Estudis Catalans és una corporació acadèmica, científica i cultural que té per objecte l’alta recerca científica i principalment la de tots els elements de la cultura catalana. La llengua pròpia de l’Institut és el català i el seu àmbit d’actuació oficialment reconegut s’estén a les terres de llengua i cultura catalanes. La seva funció com a acadèmia de la llengua fou reconeguda l’any 1991 per la Llei 8/1991, de 3 de maig, segons la qual l’Institut és l’encarregat d’establir i actualitzar la normativa lingüística del català.

Més informació a:

Web de l’IEC:
www.iec.cat

Twitter:
https://twitter.com/iec

Facebook:
http://www.facebook.com/InstitutEstudisCatalans

INFORMACIÓ LEGAL

Són rigorosament prohibides, sense l'autorització escrita dels titulars del copyright, l'extracció, la reutilització i la reproducció en qualsevol mena de suport o el tractament informàtic del contingut d’aquesta base de dades. També n'és prohibit el lloguer, el préstec i l'accés per xarxa telemàtica o per la Internet. Les infraccions d'aquests drets estan sotmeses a les sancions establertes per les lleis.

Novetats

Versió 3.1.07

Millores i correcció de problemes

Valoracions i ressenyes

2,8 de 5
110 valoracions

110 valoracions

T_Offee ,

diccionaris.cat mejor

Cuatro meses después se arregla el problema de las búsquedas (la app era inútil porque no se podía encontrar ninguna palabra).

Ahora, es lenta y no muy cómoda.

Si os animáis, podéis:
- suprimir la mayúscula inicial
- hacer que busque la entrada directamente al darle al ‘intro’, sin tener que clicar una de las entradas coincidentes.
- darle velocidad

Os animo a los desarrolladores a que le echéis una ojeada a la del DRAE.

Gracias por los esfuerzos.

Chor24 ,

No surten plurals

Si busques “país” hauria de sortir no només la definició, sinó també el plural.
Igual que si busques massís et surt la paraula de gènere femení, es podria posar el plural

meialbiol ,

Be però millorable

La aplicació està bé, busques la paraula i surt. Fàcil i senzill però… si jugueu al paraulògic el llistat de paraules està limitat i no surten totes les coincidències 😅😂😂😂

Privacitat de l’app

El desenvolupador, Institut d’Estudis Catalans, ha indicat que les pràctiques de privacitat de l’app poden incloure el tractament de les dades tal com es descriu a continuació. Per obtenir més informació, consulta la política de privacitat del desenvolupador.

No es recopilen dades

El desenvolupador no recopila dades d’aquesta app.

Les pràctiques de privacitat poden variar, per exemple, segons les funcions que utilitzis o l’edat que tinguis. Més informació

També et pot agradar

Educació
Educació
Educació
Educació
Educació
Educació