Capturas de pantalla

Descripción

Welkom op de App van Dijkstra Makelaardij & Financieel Advies.

Momenten in je leven bepalen waar je wilt wonen en waar herinneringen gemaakt worden. Graag helpen wij je bij het realiseren van je woonwensen. Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies is sinds 1963 gespecialiseerd in het verkopen, aankopen, taxeren, financieren en verzekeren van woningen en overig vastgoed. Inmiddels is de derde generatie actief werkzaam in het familiebedrijf. Ons kantoor is actief in de gemeente Zuidhorn, Groningen en Grootegast, het kantoor is gelegen op een prominente plek in het centrum van het dorp Zuidhorn.

Dijkstra Makelaardij biedt een full-service dienstverlening die verder gaat dan alleen de makelaardij. Een belangrijke toevoeging aan onze dienstverlening is hypotheekadvies op maat. 

In de afgelopen jaren hebben wij duizenden opdrachtgevers succesvol geholpen bij het verkopen, aankopen en financieren van woningen. Dit doen wij voor zowel particuliere en zakelijke opdrachtgevers en overheden, voor zowel bestaande bouw als ook nieuwbouw en projectontwikkeling. 

Waarom deze App?

Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies is voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om woningen te presenteren en te verkopen. De App is één van de moderne middelen om kopers te attenderen op het woningaanbod. In deze App kun je ons complete woningaanbod vinden met daarbij alle informatie over de objecten. Tevens is het mogelijk om te zoeken naar woningen en deze op te slaan in je favorieten. Voor de verkopers is het ook mogelijk om in te loggen op onze Klanten Intranet.

Información

Proveedor
Realworks BV
Tamaño
1.9 MB
Categoría
Economía y empresa
Compatibilidad

Requiere iOS 9.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.

Idiomas

Inglés, Neerlandés

Edad
Clasificada 4+
Copyright
© 2017 Realworks B.V.
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar