Captures de pantalla

Descripció

APP gratuïta d'oci familiar

Vols saber què fer amb nens a prop d'on siguis? A DIVERTIUM trobaràs les activitats familiars que s'organitzin a prop teu, a qualsevol lloc de Catalunya. Podràs planejar un dia de diversió, un cap de setmana, durant les vacances... en temps real i en un sol clic.

Trobaràs teatre infantil, museus, festes majors i populars, fires, restaurants, activitats esportives, tallers infantils...

Divertium és gratis!

Funciona per geolocalització i un cop hagis escollit el dia, els quilòmetres que estàs disposat a recórrer i el tipus d'activitat familiar (per defecte surten totes: cultura, festes majors i populars, esport, fires, restaurants i altres tipus d'oci), Divertium et mostra tot l'oci familiar que hi ha per a tu i la teva família.

També pots escollir una localitat per saber què fer amb nens allà on tinguis pensat anar a passar el dia, a qualsevol població de Catalunya.

Amb activitats familiars actualitzades a diari! També podràs compartir amb qui vulguis l’activitat, valorar-la i fer que Divertium et recordi un dia abans que es fa una activitat que tu hagis escollit.

Novetats

Versió 2.0.1

Multiidioma: Català, Castellà, Anglès, Francès i Italià

Valoracions i ressenyes

5.0 de 5
1 valoracions

1 valoracions

Santibonem ,

L'App pel lleure familiar

L'eina ideal pel lleure familiar, ràpida, àgil i complerta. Seu i deixa que ella et trobi les activitats, allà on siguis de Catalunya i a Catalunya!

Informació

Proveïdor
ciclick scp
Mida
17.8 MB
Compatibilitat

Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 6.0 o posterior. Compatible amb els següents dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.

Idiomes

Anglès

Edat
4+
Copyright
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

Més d’aquest desenvolupador

També et pot agradar