Captures de pantalla de l’iPhone

Descripció

Com et mous per la teva ciutat? Agafes cada dia el teu cotxe i passes hores en embussos o buscant aparcament? ¿I si en lloc de desplaçar-te en cotxe ho fessis amb moto elèctrica? Sona bé, oi?

Amb eCooltra podràs localitzar i reservar una scooter elèctrica, entre centenars de vehicles, al mapa de l'app, desplaçar-te amb ella fins a la destinació que vulguis i aparcar-la on millor et convingui i només et caldrà el teu smartphone. Ah, i només pagaràs pel trajecte que facis!

eCooltra Motosharing arriba a Barcelona, ​​Madrid, València, Lisboa, Milà i Roma amb la idea de facilitar els teus desplaçaments urbans mitjançant un sistema de lloguer de motos elèctriques, oferint la major flota de motos elèctriques de tot Europa. Benvinguts a la revolució del motosharing i el carsharing, on compartir vehicle és útil, surt econòmic i és sostenible.

Tant com si vius, treballes o tens pensat viatjar a alguna d'aquestes ciutats: Madrid, Barcelona, ​​València, Roma, Milà o Lisboa, desplaçar-te pels seus carrers amb una moto sona molt temptador. Si a més li afegeixes que el vehicle en qüestió és elèctric, sona ecològic i sostenible també. Només necessites el carnet en vigor.

Com funciona l'app eCooltra?

1) Localitza al mapa d'eCooltra la moto més propera, entre una àmplia flota de motos elèctriques per compartir, i prem el botó "Reservar".

2) Acosta't a la moto elèctrica i prement el botó d'altaveu al mapa de l'app sonarà la moto i s'encendran els intermitents, ¡ideal per trobar la teva moto entre altres vehicles! Ja pots iniciar el teu viatge prement "Iniciar Viatge"

3) Tria un casc entre els dos que inclou la moto (casc homologat i segur) i encen-la amb el botó START del manillar i comença a conduir!

4) Amb eCooltra no hi ha estacions específiques. Un cop arribis al teu destí aparca on millor et convingui, complint amb la normativa d'aparcament de la ciutat.

5) Guarda el casc i finalitza el viatge.

Podràs reservar i conduir les motos elèctriques d'eCooltra com i quan les necessitis, no hi ha estacions fixes, el que significa que podràs conduir la moto (únicament amb el teu carnet) i deixar-la a la porta de la teva destinació, sempre que estigui dins de la zona establerta de la teva ciutat. Oblida't de passar hores buscant aparcament i desplaça't de la manera més àgil i sostenible possible. I a més amb dos cascos a la teva disposició!

Avantatges de l'app
√ Paga únicament pels minuts d'ús.
√ Assegurança a tot risc inclòs que et cobreix a tu i al teu acompanyant.
√ Oblida't del manteniment i la càrrega de bateria. En eCooltra ens encarreguem també d'això.
√ La major flota de motos elèctriques d'Europa.
√ Com trobar la teva moto? Prem el botó d'altaveu i com per art de màgia la sentiràs entre els altres vehicles. u
√ Adéu a eterns embussos amb cotxe o a problemes a l'aparcar davant del teu destí, o a pensar en l'assegurança de moto.
√ Si realment creus en un món millor i més sostenible, uneix-te a la nova mobilitat i ajuda'ns a estalviar més de 1.000 tones de C02 a l'any.

Quan em pot ser útil eCooltra?
eCooltra et serà útil sempre que tinguis el carnet de conduir al dia. No coneixes encara el motosharing o el carsharing? En lloc de mantenir les despeses associades a una moto o cotxe propi per què no compartir moto elèctrica amb altres ciutadans de la teva ciutat? Ves amb moto a la feina, a reunions esporàdiques, a sopar amb la teva parella, a fer una comanda, etc. eCooltra és útil en tot moment i ocasió.

Si tens qualsevol dubte o comentari sobre l'aplicació: Com trobar moto? Com funciona el servei de motosharing? etc. escriu-nos a hola@ecooltra.com.

* El registre a l'app requereix de la demostració, via foto, d'un carnet de conduir vàlid.
** El lloguer de motos elèctriques està subjecte a les condicions d'ús i a l'oferta de vehicles al mapa.
*** Per ara, eCooltra motosharing opera a les següents ciutats: Madrid, Barcelona, ​​València, Milà, Roma i Lisboa.

Novetats

Versió 2.10

Ja has sentit parlar de SCA o PSD2? Totes dues estan relacionades amb una directiva europea segons la qual a partir d'ara els bancs poden exigir més seguretat en els pagaments online.
A eCooltra també ens preocupem per la teva seguretat i per això llancem aquesta actualització que ja gestiona els pagaments de manera segura quan el teu banc decideixi activar-lo.

Valoracions i ressenyes

4.3 de 5
997 valoracions

997 valoracions

Lidiuska ,

10€ gratis en viajes

Las motos van genial y hay un montón.
Si te das de alta con el código mdrkz tienes 10€ para gastar (casi 40 minutos).

Rafita46 ,

código kthnf 10 € gratis

Regístrate con este código KTHNF y obtienes 10 € gratis “equivalente a 30 minutos”

Ñis tgalcha usgsna ,

30 minutos gratis

Código: rtmhs

Resposta del desenvolupador ,

Hola, Ñis. Esperamos que obtengas muchos minutos gratis para que puedas seguir disfrutando de eCooltra. :-) ^eCooltraTeam

Informació

Proveïdor
Cooltra Motosharing, S.L.
Mida
92.2 MB
Categoria
Viatges
Compatibilitat

Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 10.0 o posterior. Compatible amb els següents dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.

Idiomes

Català, Anglès, Espanyol, Italià, Portuguès

Edat
Classificada 4+
Copyright
© 2019 Cooltra Motosharing SLU
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

També et pot agradar