Capturas de pantalla

Descripción

Hola a tothom! Sóc l’arquitecte Antoni Gaudí. Segur que heu sentit a parlar de mi. Ara estic passant una temporada a La Pobla de Lillet, un bonic poble de l'Alt Berguedà, on vull fer els jardins més bonics que s’hagin vist mai. Però tinc un problema terrible que pot destruir la meva bona fama. Necessito que m'ajudeu a resoldre el misteri.

En la versió gratuïta de l’aplicació també s’inclouen les següents funcionalitats, que continuaran disponibles també per als jugadors:

MAPA:
L’aplicació inclou un mapa amb tots els serveis de La Pobla i les seves dades de contacte (restaurants, botigues,…). Així com els principals punts d’interès i la informació corresponent per poder-los visitar.​

CONEIX LA POBLA
Fitxes informatives sobre punts d’interès i tradicions, així com qualsevol altra informació rellevant per als visitants. També podreu trobar-hi les xarxes socials del poble. I rebreu notificacions quan s’acostin celebracions a La Pobla.

Novedades

Versión 1.0.7

Solucionats alguns bugs com el que de vegades no mostrava la puntuació final correctament.

Valoraciones y reseñas

5.0 de 5
3 valoraciones

3 valoraciones

Colomeraltarriba ,

Genial

Molt bona l aventura per gaudir amb familia!

Privacidad de la app

El desarrollador, Laura Artigas Tomas, no ha proporcionado a Apple detalles sobre las prácticas de privacidad y la gestión de datos. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

No se han proporcionado detalles

Se requerirá al desarrollador que proporcione detalles de privacidad cuando envíe la próxima actualización de la app.

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar