Eleccions Catalunya 2024 17+

Generalitat de Catalunya

Dissenyada per a l’iPad

    • Gratis

Captures de pantalla

Descripció

“Eleccions Catalunya 2024” és l’aplicació oficial i gratuïta que la Generalitat de Catalunya posa a la disposició de la ciutadania per consultar els resultats provisionals de les Eleccions al Parlament del 12 de maig de 2024 a Catalunya.

A través de l’aplicació es podrà consultar la informació de la constitució de les meses, els avanços de participació, i els resultats provisionals, juntament amb el repartiment de diputats/des del Parlament de Catalunya.

Els usuaris disposaran de funcionalitats com la creació de pactes entre candidatures per a aconseguir la majoria absoluta, possibilitat de navegar entre províncies, municipis, vegueries o comarques, conèixer els candidats provisionalment electes de cada candidatura o inclús veure les rodes de premsa oficials en directe o en diferit.

Novetats

Versió 1.0.3

Correcció d'errors

Valoracions i ressenyes

3,5 de 5
11 valoracions

11 valoracions

miki_______ ,

Fascinant

Oblida’t de Tiktok o Insta, avui el que és porta son les dades en temps real, i aquesta app resoldrà tots els teus dubtes i neguits sense haver d’estar enganxat a les avorrides i manipulades teles, que sempre van amb retard, o haver de suportar l’odi que corre per Twitter (perdó, “X”, quina merda de nom que se li va ocorrer al megalòman de Musk, com es nota que va molt necessitat de que li facin cas…com de fet molts dels polítics)

Marianodg ,

Molt pràctica

Molt pràctica, de navegació senzilla. Les animacions són hipnòtiques

delikia pésima ,

En Català!

En Català

Privacitat de l’app

El desenvolupador, Generalitat de Catalunya, ha indicat que les pràctiques de privacitat de l’app poden incloure el tractament de les dades tal com es descriu a continuació. Per obtenir més informació, consulta política de privacitat del desenvolupador.

Dades no vinculades a tu

Pot ser que les dades següents es recopilin, però no es vinculen a la teva identitat:

  • Ubicació
  • Identifica­dors
  • Diagnòstics

Les pràctiques de privacitat poden variar, per exemple, segons les funcions que utilitzis o l’edat que tinguis. Més informació

Més d’aquesta empresa/persona desenvolupadora

La Meva Salut
Salut i exercici
Carnet Jove CAT
Entreteniment
Rodalies de Catalunya
Viatges
App Trànsit
Navegació
METEOCAT
Temps
gencat
Utilitats

També et pot agradar

23J Elecciones Generales 2023
Notícies
28M Elecciones Madrid 2023
Notícies
19J Elecciones Andalucía 2022
Notícies
Elecciones Castilla y León 13F
Notícies
RAC1 Oficial
Notícies
Diari ARA
Notícies